Haberler

F.Bahçe'nin anlaştığı Mesut Özil saat 00.15'te İstanbul'a gelecek

Güncelleme:

Fenerbahçe Mesut Özil'e kavuşuyor. Sarı-lacivertlilerin 3.5 yıllık anlaşma sağladığı yıldız futbolcu Türkiye'ye geliyor.

Türk asıllı Alman futbolcunun saat 00.15'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapması bekleniyor.

ÖZEL UÇAK YOLA ÇIKTI

İHA'nın aktardığı son dakika bilgisine göre, Mesut Özil'i Türkiye'ye getirecek olan özel uçak Türkiye'den İngiltere'ye doğru yola çıktı.

Mesut Özil'in ailesi ile birlikte saat 00.15'te Türkiye'de olması bekleniyor.

67 PAYLAŞIMIYLA BİR MESAJ DAHA VERDİ

Fenerbahçe taraftarları Mesut Özil'i beklerken yıldız futbolcudan bir paylaşım daha geldi.

Mesut Özil, sosyal medya hesabından memleketi Zonguldak'ın plaka numarası olan "67" paylaşımında bulundu.

32 yaşındaki futbolcunun yaptığı bu paylaşım, sarı-lacivertli takımda giyeceği forma numarası olarak yorumlandı.

F.Bahçe'nin anlaştığı Mesut Özil saat 00.15'te İstanbul'a gelecek

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabiha Gökçen Fenerbahçe Mesut Özil Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500

Yorumlar (5)

Ali koç:

Buda balon olup gider

18
20
yanıtYanıtla
Ulukan:

Sen de kına yakarsın.

yanıt16
yanıt3
Ülkücü Kürt:

Ülke futboluna kalite değer katacak ülkemizin büyük reklamı olacak biraz takdir edin. . .

14
3
yanıtYanıtla
Doğrucu adam:

kendini ve kariyerini bitirdiği gündür.

4
3
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Kariyer li adam Türk futboluna kariyer katmak için geliyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title