Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe, Mesut Özil'i KAP'a bildirdi

Güncelleme:

Son dakika: Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Mesut Özil, transferine dair ilk kez konuştu. Sarı-lacivertlilere geldiği için çok mutlu olduğunu belirten 32 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe'me geldiğim için çok mutluyum. Allah'a şükür bu transfer oldu" ifadelerini kullandı. F.Bahçe ayrıca, Mesut'la görüşmelere başlandığını KAP'A bildirdi.

Fenerbahçe, Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Öte yandan 32 yaşındaki Mesut, İstanbul yolculuğu öncesi yaptığı açıklamada sarı-lacivertlilere transfer olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

"ALLAH'A ŞÜKÜR FENERBAHÇE'ME GELDİM"

Fenerbahçe formasını gururla taşıyacağını söyleyen Mesut, "Bu gece Fenerbahçe için İstanbul'dayım inşallah. Çok heyecanlıyım. Zaten konuşmalarımda da Fenerbahçeli olduğumu söylemiştim. Fenerbahçe'me geldiğim için çok mutluyum. Allah'a şükür bu transfer oldu. Çok mutluyum, heyecanlıyım. Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım" dedi.

"FİZİM OLARAK BİR SORUNUM YOK"

Fizik olarak bir eksiği bulunmadığını belirten 32 yaşındaki futbolcu, "Bayadır maç oynamıyorum. Fizik olarak fitim. Bir sorun yok. Bu akşam ailemle İstanbul'a geleceğim. Uçuş saati tam belli değil. Akşam üstü orada olurum. Tam bilmiyorum, burası 3 saat önde galiba. Ben sürekli olarak takımla antrenman yaptım. Son dönemde ülke dışına çıktığım için izolasyon nedeniyle birkaç antrenman kaçırdım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

Bu Vatan Haini Bes Yil önce:

Sadece Alman Milli Takiminda Futbol Oynarim Demismiydi??? GERCi FENEV RUMYüNAN PATiKANESiNE BU TüR CAKMA TüRK ASILLI FUTBOLCULAR YAKISIR BUARADA MESUT GARDAS KADINKöYE GELMEDEN ARMAGAN CAGLAYANA KONUK OL ORASI SENiN GiBi YILDIZI SöNüK BALLONLARIN YERi

34
156
yanıtYanıtla
ağla:

daha çok ağlayacaksın

yanıt0
yanıt0
Burhan:

sen var ya bu yorumunla beş para adam etmez biri olduğunu zaten haykırıyorsun. . . Mesut ÖZİL senin tanıdığın futbolcuların hepsinden daha karakterli ve şereflidir.

yanıt0
yanıt0
cef:

yav he he git galatada sizinkilerle ayine katıl

yanıt0
yanıt0
ALİ VELİ:

Geçmiş olsun kardeş. Üzülme o kadar boşver

yanıt0
yanıt0
BEDVİİ:

HAZIMSIZLIĞIN DA BU KADARI :):):)

yanıt0
yanıt0
Ekin çepni:

Yazdıklarından kaliten belli iki kelime ezberletmişler onu da yazamamışsın doğru dürüs senin kalitende biri yerine rum da bulgar da evladır...insandır önce salyalarını sil

1
3
yanıtYanıtla
Veysel:

Bize ne bundan! Euro , dolar, altın enflasyon uçmuş gitmiş. . Maça giden, internet pakati alan kerizler olduğu sürece, bu futbolcular ve klupler daha çok köşeyi döner.

2
2
yanıtYanıtla
burak:

önce yazı yazmayı öğren. sonra tuttuğun takımın tarihini araştır. ondan sonra kendi takımında kaç tane devşirme var veya oynamış onu araştır. kısacası ağlamadan önce oku sonra çamur at. terbiyesizlik yapma.

1
1
yanıtYanıtla
ali:

ingilizler kovdu almanlar kovdu yaşlandı ve son çıkışı türkiyeydi geldi

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title