Haberler

Yeni Akit Haber Müdürü Murat Alan'dan sağlık çalışanlarına yönelik tepki çeken sözler: 'Rüşvetimi ver susayım' mantığı gibi

Güncelleme:

Akit TV Haber Müdürü Murat Alan'ın, bir televizyon programında sağlıkçıların özlük haklarıyla ilgili söylediği sözler, sosyal medyada gündem oldu.

"RÜŞVETİMİ VER SUSAYIM"

6 bin liradan aşağı maaş alan hemşire olmadığını söyleyen Alan, sağlıkçıların sürekli 'özlük hakları' meselesini getirmesinden şikayet etti. Alan, Kovid-19'la mücadelede sırasında sağlık personelinin özlük haklarının gündem yapılmasının doğru olmadığını belirterek "Olay nedir biliyor musunuz. Rüşvetimi ver susayım mantığıdır." dedi.

Murat Alan'ın, tepki çeken açıklamaları şu şekilde:

"Bize ne zaman Silahlı Kuvvetler çok lüzumlu oluyor, bir savaş anında, tehdit anında. Afrin'e gideceğimiz zaman subayların kalkıp, bizim özlük haklarımız ne olacak diye sorduğunu düşünün. Biz bunu mu konuşmalıyız? TSK'nın oraya nasıl gideceğini mi konuşacağız yoksa, biz özlük haklarımızı almadan gitmeyiz, kısmını konuşacağız?

"6 BİN LİRADAN AŞAĞI ALAN BİR HEMŞİRE YOK"

Bakın 6 bin TL'den aşağı maaş alan bir hemşire yok. Olay nedir biliyor musunuz? Rüşvetimi ver susayım mantığıdır. Bu maaş mevzusunu getirip de mücadelesinin ortasına dayamanın bir mantığı yok. Ben bunun sürekli rüşvet şeklinde önümüze getirilmesinden rahatsızım."

Yeni Akit Haber Müdürü Murat Alan'dan sağlık çalışanlarına yönelik tepki çeken sözler: 'Rüşvetimi ver susayım' mantığı gibi

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Murat Alan ise sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak yanlış anlaşıldığını belirtti "Rüşvet gibi algılanıyor demek istedim" ifadelerini kullandı.

Yeni Akit Haber Müdürü Murat Alan'dan sağlık çalışanlarına yönelik tepki çeken sözler: 'Rüşvetimi ver susayım' mantığı gibi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Alan Haberler

500

Yorumlar (50)

6 BİN LİRA MAAŞ AL,BİR DE VIZILDA:

EEEEE. . NE VAR BUNDA? DOĞRULARI SÖYLEMEK NE ZAMAN SUÇ OLDU? ''FIRSAT GELDİ ŞİMDİ İSTEYELİM, KAMUOYU BASKISI İLE MECBUREN VERİRLER ''MANTIĞI İLE ''RÜŞVETİMİ VER SUSAYIM'' ARASINDA NE FARK VAR?ÜLKENİN MEVCUT İŞSİZLERE İLAVE YÜZDE 10''NU İŞİNİ KAYBETMİŞ, SEN HALA COVİD-19 BAHANESİYLE''FIRSAT BU FIRSAT'' DE, ÖZLÜK HAKLARININ PEŞİNDE KOŞ. ALLAH''TAN KORK. SIRASI MI ŞİMDİ?

4
34
yanıtYanıtla
Nadir:

ElmaS

yanıt1
yanıt1
Nadir:

asgari ücret 2800 TL olmuş..yeni işe başlayan bekçi 5000 TL alıyor..alsin Allah çok versin..ama 23 yıl hizmet eden yüksek okul mezunu bir saglikcinin maaşı 3400 ..yıpranma payı yok...izin yok..siz bir gün bu mesleği yapsanız anlarsınız...

yanıt21
yanıt1
3 yildir sağlık çalışanıyım dedikleri yalan:

6 bini kim kaybetmiş biz bulmuşuz ? 5100 tl alıyorum o da ek ödeme ile. Normal maaşımız 3400 tl bilip bilmeden ötmeyin televizyonlarda. Isteyene bordro gönderirim. Ayrıca covid ek ödemesi dediğiniz 24 tl gibi komik bir para yatıyor. Sadece 3 ay 700 800 yattı o kadar. Suriye ye giden bir tsk personeli ciddi tazminat alıyor. Emekli olurken bir asker 1 mn tl ikramiye alıyor. Bir profesör doktorda 184 bin tl alıyor.. Hakkım geçmişse size haram olsun (emin olun geçmiştir). Ağzı olan konuşuyor. Biz pandeminin ortasında 700-800 tl aldık diye rüşvetçi olduk. Biz 700-800 alırken ptt çalışanlarına 1000 tl yatırdılar bundan bahseden yok ama... Yazıklar olsun, haram zıkkım olsun.

29
2
yanıtYanıtla
Sağlıkçı kemalettin:

Ayni durumdayiz covit farki bide herkesin ayni yatmiyor hepi topu 6 ay aldik onuda izinlerimizi durdurup tam covit farki verilecegi zaman actilar tabi o donem cok yorgun dustuk 15 gun iznimize 270 tl para aldik kese kese onuda kuşa çevirdiler zaten mesaimiz tam ama izne ayrilinca kobit farkini kesiyorlar yemeklerimiz yenilecek gibi degil cogu zaman cebimizden yiyoruz onu hesaba katan yok

yanıt7
yanıt0
Sağlıkçı kemalettin:

Bu adamin konusmalarindan dolayi meshur saglik sendikalari neden harekete gecmiyor acaba

yanıt6
yanıt0
LEVENT:

sağlıkçı kemalettin bey TÜRK SAĞLIK SEN VE KAMU SEN BAŞKANI SAYIN ÖNDER KAHVECİ ŞAHSI MAHKEMEYE VERDİ. . .

yanıt2
yanıt1
selman:

sağlıkcıyıda ac gözlü rüşvetci yaptınız ya yazıklar olsun. daha neyin ne oldugunu bilmeden ikramiye bilmem ne. sen kimsin kardesim kactane sağlıkcı tanıyorsunki yorum yapıyorsun. biz ALLAH KORKUSU bilen insanlarız. cocuklarımızın reızkını helal kazanıyoruz. laf konuşmak için konuşmayın. gazeteciymiş pehhhh

21
5
yanıtYanıtla
objektif:

Dogru söyliyeni dokuz köyden kovarlarmış.

6
19
yanıtYanıtla
Eko yalamasi:

Adam dogru söylemiş.Doktorlarin Çok büyük kısmı para pul siyaset ve terörizm destek iliği peşinde.Gorevini yapan zaten yapıyor ama diğerleri devleti hortumlayan bir oluşum.

3
17
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title