Haberler

Amine Gülşe kimdir? Nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Amine Gülşe hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe'nin hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki Amine Gülşe kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Amine Gülşe hangi dizilerde oynadı?

2014 Miss Turkey yarışması birinci oyuncu ve manken Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe kimdir? Amine Gülşe kaç yaşında, nereli? Amine Gülşe hangi dizilerde oynadı? Amine Gülşe ile ilgili detayları haberimizden takip edebilirsiniz.

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

Amine Gülşe Özil (d. 30 Nisan 1993), Irak Türkmeni kökenli, İsveç vatandaşı oyuncu ve manken.

Amine Gülşe doğum tarihi : 30 Nisan 1993

Amine Gülşe kaç yaşında : 27 yaşında

Amine Gülşe mesleği ne : Oyuncu ve manken

Amine Gülşe nereli : İsveç doğumlu

Amine Gülşe burcu ne : Boğa

Amine Gülşe boyu kaç : 1,78 metre

Amine Gülşe kilosu kaç : 55 kg

AMİNE GÜLŞE KARİYERİ

2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve finali İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2014 tacını bir önceki yılın birincisi Rüveyda Öksüz'den alan ve aday numarası 4 olan Gülşe Türkiye'ni Miss World'de temsil edecektir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilmektedir. International High School Of The Gothenburg Region mezunu olan Gülşe üniversite eğitimi almak da istemektedir. 1.78 boyunda ve 55 kilo olan 90-62-92 vücut ölçülerine sahiptir.

6 Haziran 2019 da futbolcu Mesut Özil ile evlendi. 30 Mart 2020 tarihinde Londra'da Eda ismini koydukları bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Baba tarafından Kerküklü Irak Türkmeni, anne tarafından ise İzmir, Bergamalıdır.

AMİNE GÜLŞE ROL ALDIĞI DİZİLER

Asla Vazgeçmem (2015-2016) - Dizi, Nur Demiran Kozan / Nur Demiran Sancaktar

İkisini de Sevdim (2017) - Dizi, Suna

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Amine Gülşe Mesut Özil Türkiye Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title