Haberler

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mesut Özil, İstanbul'a geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil, İstanbul'a geldi. Ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen futbolcuyu, sarı lacivertlilerin Sportif Direktörü Emre Belözoğlu karşıladı. İstanbul'a ayak basan Mesut Özil, "Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor" dedi.

Kariyerinde Real Madrid, Arsenal gibi dev takımlarda forma giyen Mesut Özil, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Mesut Özil'in uçağı bu gece saat 01.10'da Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

67 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Mesut Özil, sağlık kontrollerinin ardından kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeyi imzalayacak. Özil, sarı lacivertli takımda 67 numaralı formayı giyecek. Yıldız ismin Fenerbahçe ile 3,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mesut Özil, İstanbul'a geldi

"BEN HER ZAMAN FENERBAHÇELİYDİM"

Mesut Özil İstanbul'a indikten sonra açıklamalarda bulundu:

"Bana destek veren herkesten Allah razı olsun. İnşallah sahada bunun karşılığını veririm. Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor. İnşallah takım arkadaşlarımla başarılı olacağız. İnşallah her şey çok güzel olacak."

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mesut Özil, İstanbul'a geldi

"FENERBAHÇELİLERİN HAYALİ GERÇEKLEŞECEK"

Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun açıklamaları:

"Mesut Özil için hayırlı bir süreç olur. Evlerine hoş geldiler. Mesut'un çocukluk hayali, Fenerbahçelilerin rüyası gerçekleşecek. Önümüzde küçük bir sürecimiz var sonrasında gerekli açıklamalar yapılır. Mesut, Fenerbahçemize hayırlı olsun. İnşallah beraberce nice kupalar kazanacağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Mesut Özil Fenerbahçe İstanbul Haberler

500

Yorumlar (58)

Fenerbahçe:

İşi bitmiş futbolcuları getirmek fenerin modasıdır. Bize isim değil top oynayan adam lazım.

6
25
yanıtYanıtla
BOŞ YAPMA:

MESUT ÖZİL BU KARDEŞİM ADI YETER ADI

yanıt7
yanıt3
ultra:

yetmiyo kardeşim yetmiyo bak falcayo işallah mesutda aynı olmaz yazık bir kaamyon para alıyolar. . .

yanıt3
yanıt1
Memo:

Van Persie, Nani, Kezjman, Anelka, Hangisi ne kattı fener e. Hepsi yıldız isim yapmış. Anca yattılar para kazandılar.

yanıt0
yanıt3
KAFALAR KARIŞIK:

Kim neden kıskansın bu transferi. Fb taraftarı çok garip. Adam kaç senedir top oynamıyor. 28 yaşında Sneijder aldı rakibiniz o kıskanılır. 32 yaşında 3 senelik sözleşme yapan adam emeklilik için gelmiştir.

9
19
yanıtYanıtla
FB34:

:)))))

yanıt1
yanıt0
RC3:

Pili bitmiş denilen Roberto Carlos Fenerbahçe''ye 33 yaşında geldi ve attığı deparları 20 lik gençler atamıyorlardı.

yanıt2
yanıt0
ASLINDA DURUM NET:

Yorumları okuyup, Fenerbahçelilerden daha fazla kimlerin yorum yaptığına bakarsan, kimin neden kıskandığını anlarsın. Hakkaten kafalar karışık. . Ama kediciklerde. .

yanıt2
yanıt0
FENERBAHÇELİ:

Alt yapıdan yetişen kaliteli oyuncuları elimizde tutamayıp avrupa ülkelerine kaptırırz orda 32-35 yaşına kadar top oynar para kazanır sonra ben zaten herzaman fenerliydim cimbomluydum kara kartaldım yıllardır değişmeyen aynı senaryo

9
15
yanıtYanıtla
ülke:

cinconlar simdi cat diye catlayacak

16
6
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title