Haberler

Survivor 2021'e 4 yeni yarışmacı geliyor! Sergen'in parkur hızı Acun Ilıcalı'nın ağzını açık bıraktı

Güncelleme:

Survivor 2021'in bu akşam ekrana gelecek olan 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yarışmaya yedek yarışmacılardan 4 kişi katılıyor. İlk oyunda parkura çıkan yarışmacılardan Sergen, hızıyla Acun Ilıcalı'yı şaşkına çevirdi.

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Survivor 2021, dün akşam dokunulmazlık oyununun oynandığı yeni bölümle ekrana geldi. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununu 10-6'lık bir skorla kazandı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Oyun sonrası ada konseyinde bir araya gelen yarışmacılar eleme adayı olmasını istediği yarışmacıların isimlerini yazdı. Oylamada Dora, Sancakay ve Hanzade'nin isimleri üçer defa yazıldı. Ancak son oy ise Sancakay'a çıktı. 4 oya ulaşan Sancakay haftanın 2. eleme adayı oldu. İlk eleme oyununu kaybeden ünlüler takımındaki aday ise İlayda olmuştu.

Survivor 2021'3 4 yeni yarışmacı geliyor! Sergen'in parkur hızı Acun Ilıcalı'nın ağzını açık bıraktı

4 YENİ YARIŞMACI GELİYOR

TV8 ekranlarının sevilen yarışmasının bugün yayınlanacak olan 8. bölüm fragmanı da yayınlandı. Adının yazılmasıyla takım arkadaşlarına öfkelenen Sancakay ile Dora arasında bir gerginlik yaşanıyor. Öte yandan ödül oyunu için bir araya gelen ünlüler ve gönüllüler takımını yedek yarışmacılardan 2'şer kişi geliyor. Sergen, Baran, Bahar ve Duygu yarışmaya dahil oluyor.

PARKUR HIZI ACUN ILICALI'YI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

İlk oyunlarında yarışan isimlerden Sergen, parkur hızıyla Acun Ilıcalı'ya büyük şaşkınlık yarattı. Sergen'in parkurdaki hızından bahseden Ilıcalı "Müthiş bir parkur hızı var. Survivor tarihine geçti" ifadelerini kullandı.

Survivor 2021'3 4 yeni yarışmacı geliyor! Sergen'in parkur hızı Acun Ilıcalı'nın ağzını açık bıraktıSergen

Survivor 2021'3 4 yeni yarışmacı geliyor! Sergen'in parkur hızı Acun Ilıcalı'nın ağzını açık bıraktıBaran

Survivor 2021'3 4 yeni yarışmacı geliyor! Sergen'in parkur hızı Acun Ilıcalı'nın ağzını açık bıraktıBahar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (29)

Jon Snow:

İnsanlarımız böyle saçma sapan programları neden izler anlayamıyorum.

10
5
yanıtYanıtla
Olgun Arslan:

Acun para kazansın diye

yanıt10
yanıt0
Can:

Çünkü TV de izleyecek başka bir şey yok

yanıt0
yanıt0
Cem:

TV izlemek zorunda hissettikleri için tv ye ne koyarlarsa onu izliyorlar

yanıt0
yanıt0
Gerçek:

Sancakay denen kızın oyun aldığını görmedik yenilince de ayağım ağrıdı belim incindi numaraları acilen gönderilmesi lazım

14
1
yanıtYanıtla
okur:

Paralı kanalda yayınlansa da kurtulsak artık.

11
2
yanıtYanıtla
bu ne yarışması bilgi mi?:

izlemiyoruk, izlemeyeceğuz.

11
2
yanıtYanıtla
Tarkan:

Yalan dolan.acunun arkadaşlarının yarışması böğ geldi acundanda olaylarındanda

7
3
yanıtYanıtla
corci:

tiyatroyu genelde tiyatroda izlemeyi severim.

5
3
yanıtYanıtla
KARA:

COGU YOLDA YÜRÜMEYİ BİLMİYOR. . NASIL ELEME YAPMIŞLAR HAYRET

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title