Haberler

Akıllı telefon üreticisi Tecno, Türkiye'de fabrika kurup üretime başlayacak

Güncelleme:

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Tecno üretim planlaması için gerekli adımlar çoktan atıldı ve ilk yerli Tecno, mart ayı içerisinde üretilmiş olacak. Bu somut adımla birlikte Tecno, Türk ekonomisine olan güvenini ifade ederken, hatırı sayılır miktarda iş imkanı oluşturacak ve Türk tüketicisinin beklentilerine kulak veren, pazara uyumlu cihaz üretecek. Bu yatırım hamlesi, markanın Türk pazarında önemli bir oyuncu olma kararlılığını gösteriyor.

TÜRK PAZARINA ARALIK AYINDA GİRDİ

Dünyada tanınan, Manchester City gibi birçok dünya markasının global sponsoru olan Tecno, aralık ayında Türk pazarı ile 3 modeli sayesinde tanışmıştı. Hemen ardından Türkiye'deki yerli ortağı ile birlikte üretim sürecini başlatarak Türk tüketicisinin yakından tanıdığı, tercih ettiği, yerli bir marka olmayı hedefliyor.

FABRİKA PENDİK'TA KURULACAK

İstanbul Pendik'te olacak fabrika, öncelikli olarak Türk tüketicisinin hem fiyat hem kalite beklentilerine hizmet vermek ve aynı zamanda Avrupa pazarına dağıtım sağlayacak bir üretim üssü olmak için kuruluyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (13)

Namyelüs:

Bakalım bu yatırıma kimler karşı çıkacak, kimler gelme diyecek. GERÇEKLER böyleyken MERAKTAN kimler çatlayacak?Bildiniz.

7
5
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı 21:

Elindeki iPhone Samsung Huawei Xioamiyi Bırak Vestel Venüsü Kullan Görelim Bizde Seni

yanıt1
yanıt1
Yeniçeri:

Kardeş yerlilikten millilikten dem vuranların hiçbiri yerli ürünleri kullanmıyor sevsinler onların yerliligini milligini

yanıt0
yanıt0
AA haberi işte:

AA''nın yerli dediğine bakmayın siz. Ama tabi bir yatırım sonuçta, tabi ki iyi. Yanlız İstanbul yerine tekirdağ, Kırklareli falan yapsaydı yatırımı iyi olurdu. Hem iş güç olur hem de yeter yer kalmadı da!

4
7
yanıtYanıtla
Muhendis:

Haberi bilemem ama biraz kavram karmaşası var. Ülkemizde üretilen ürünlere yerli, tasarımı ülkemizde yapılanlara milli deniliyor. O yüzden genelde %100 yerli ve milli tanımı genelde doğru olmuyor.

yanıt1
yanıt0
gerçekler:

Üretim dediğiniz montaj olmasın ??? Parçalar yurtdışından gelecek burada montajı yapılacak

3
7
yanıtYanıtla
meraktan:

Türkiye''ye ait olmayan bir firmanın üretimi ''YERLİ'' olur mu? Kullanılan ifade yanlış gibi geldi bana.

3
5
yanıtYanıtla
Türkos:

Almanya iş Başvurusu Sitesi Neden Açılmıyor. OBM İnsan kaynakları Sitesi, en son yapmış olduğu açıklamada, sitenin yoğunluktan dolayı çöktüğünü ve gerekli çalışmaların devam ettiğini söylemişlerdi. Almanya bizi gısganiyeah .

2
3
yanıtYanıtla
Halk:

En azından bi sermaye girişi olmuş hayırlı olsun

2
2
yanıtYanıtla
müjdeler olsun:

çinden bile ucuz iş gücüne sahip oldugumuz icin bazıları seviniyordur ama 100 tl bile olsa sasiz 10 bin tl ye alırsınız 100 binlik arabaya 200 bin 3 tl lik sigayaya ''14 tl vergi alışlştınız

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title