Haberler

Milan, Beşiktaş'ın da istediği Mandzukic'i kadrosuna kattı

Güncelleme:

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği AC Milan, Beşiktaş ile adı geçen Hırvat golcü Mario Mandzukic'i transfer ettiğini açıkladı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan, Hırvat golcü Mario Mandzukic'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Kırmızı-siyahlı takımdan yapılan yazılı açıklamada, "Milan, Mario Mandzukic ile anlaşıldığını paylaşmaktan memnuniyet duyuyor." ifadesi kullanıldı.

SÖZLEŞME SEZON SONUNA KADAR

Açıklamada, 34 yaşındaki golcüyle sezon sonuna kadar sürecek bir sözleşme yapıldığı ayrıca 1 yıllık uzatma opsiyonunun bulunduğu belirtildi.

Milan, Beşiktaş'ın da istediği Mandzukic'i kadrosuna kattı

Hırvat golcünün, kırmızı-siyahlı takımda 9 numaralı formayı giyeceği kaydedildi.

Kariyerinde Bayern Münih, Atletico Madrid ve Juventus gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarda forma giyen Mandzukic, 2020'nin başında Katar'ın El-Duhail takımına transfer olmuş yarım sezon burada kalmıştı.

Bir süredir herhangi bir kulüpte top koşturmayan Mandzukic'in adı, kış transfer döneminin başında Beşiktaş ile de anılmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Mario Mandzukic İtalya Serie A Beşiktaş Milan Haberler

500

Yorumlar (3)

sergen hooop al sana mandukic):

sergen soldan girdi ortaladı ama mandzukıc megerse bjkde degıl o topa kafa vuracak adam kalmamış)

2
2
yanıtYanıtla
bjkli:

hayırlı olsun ben üzülmedim daha genç daha gelecek vadeden birini buluruz inancı ile yola devam diyorum takımımız maşallah iyi gidiyor inanmak önemli biz inandık güvendik takım olarak iyi haldeyiz bozmayalım.

2
0
yanıtYanıtla
ali:

aaa duyduguzmu akideşle beşiktaş pardoooon bitiktaş Mandzukic i alıyomuş alımamışla onugyerine bitiktaş hanzodic diye birini alıvesinne gari

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title