Haberler

AFYONKARAHİSAR - 2021 yılı "Şehitler Takvimi"nin tanıtımı yapıldı

Güncelleme:

Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesinin katkılarıyla hazırlanan 2021 yılı "Şehitler Takvimi" yayınlandı.

Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesinin katkılarıyla hazırlanan 2021 yılı "Şehitler Takvimi" yayınlandı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtım toplantısına Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Yasin Evcin, Şehit Aileleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Gazi Emre Öztürk, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar katıldı.

Zeybek, vatanın bölünmez bütünlüğü için canını seve seve feda eden tüm şehitleri rahmet, minnet ve şükranla yad ederken gazilere sağlık ve afiyet diledi.

Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Zeybek, şöyle devam etti:

"Şehit aileleri bizim için çok özel ve değerlidir. Kalbimiz her zaman şehit yakınları, gazilerle beraber. Devletin bütün kurum ve kuruluşları da sizlerin yanında. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu aziz millet tarih boyunca birliğini, beraberliğini ve vatanının bütünlüğünü korumak için hem ülke içerisinde hem de ülke dışında zalimlere karşı büyük bir mücadele vermiş, vermeye de devam etmektedir. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Atılan kararlı adımlarla terör belasından da etrafımızdaki ve özellikle içimizdeki hainlerden de rabbim devletimizi korusun."

Öztürk ise sivil toplum kuruluşu olarak yerel yönetimler ve kurum müdürleriyle ortak çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Zeybek Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title