Haberler

Mesut Özil ilk maçına ne zaman çıkacak? Demir Grup Sivasspor maçında forma giyecek mi?

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Mesut Özil'i kadrosuna katmasının ardından taraftarlar Mesut Özil ilk maçına ne zaman çıkacak merak etti. Peki, Mesut Özil Demir Grup Sivasspor maçı kadrosunda yer alacak mı? Mesut Özil ilk maçına ne zaman çıkacak? Mesut Özil sözleşme imzaladı mı? Mesut Özil'in Fenerbahçede oynayacağı ilk maçı ne zaman hangi gün?

Mesut Özil transferinin akabinde taraftarlar ilk maça ne zaman çıkacak araştırmaya başladı. Peki Mesut Özil Fenerbahçe'deki ilk maçına ne zaman, hangi gün çıkacak? Sivasspor- Fenerbahçe maçında forma giyecek mi?

MESUT ÖZİL SİVASSPOR-FENERBAHÇE MAÇINDA FORMA GİYECEK Mİ?

Mesut Özil, Fenerbahçe ile hafta içinde sözleşme imzalayacak. Mesut Özil'in 6 gün kadar karantinada kalacağı için Sivasspor maçına çıkamayacak.

MESUT ÖZİL İLK MAÇINA NE ZAMAN ÇIKACAK?

Mesut Özil 21 Ocak'ta yapılacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Henüz yeni transfer olduğu için bu hafta içinde sözleşme imzalayacak. Ayrıca yapılan açıklamaya göre Mesut Özil 6 gün karantinada kalacağından dolayı Sivasspor maçında olmayacak. Bir sonraki haftaki maçlarda forma giyeceği tahmin ediliyor.

DEMİR GRUP SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Maç 21 Ocak Perşembe günü saat 19:00 'da başlayacaktır.

SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Maç Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇI HAKEMLERİ KİM?

YAŞAR KEMAL UĞURLU(Hakem)

SERKAN OLGUNCAN(1. Yardımcı Hakem)

SERKAN ÇİMEN(2. Yardımcı Hakem)

BURAK PAKKAN(Dördüncü Hakem)

İBRAHİM AKSOY(Gözlemci)

CEMİL KAYHAN(Temsilci)

MUKADDER KARDİYEN(Temsilci)

UFUK ILGAZ(Temsilci)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Mesut Özil Sivasspor Gündem Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title