Haberler

Gasbedildiğini öne sürdüğü 500 bin liralık içkileri sattığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Adana'da Mesut A. polise başvurup nakliye hizmeti verdiği fabrikadan yüklediği piyasa değeri 500 bin lira olan içkilerin yolda silahlı ve bıçaklı 2 kişi tarafından gasbedildiğini öne sürdü. Tırdaki takograftan yola çıkan polis ekipleri, içkilerin Mesut A. ve arkadaşı Selçuk T. tarafından 300 bin liraya satıldığı tespit edildi.

Kentteki bir içki fabrikasına nakliye hizmeti veren Mesut A. dorsesine 500 bin lira piyasa değerinde içkileri yüklediği tırıyla birlikte fabrikadan ayrıldı.

GASBEDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Mesut A., aracındaki içkilerin gaspedildiğini öne sürdü. İfadesinde Ceyhan'a doğru giderken bir kadını görüp aracını yol kenarına çektiğini öne süren Mesut A., bu sırada elinde tabanca ve bıçak olan iki kişinin tıra bindiğini, kendisini tehditle metal sanayi sitesine götürüp, içkileri buraya indirdiğini iddia etti.

Gasbedildiğini öne sürdüğü 500 bin liralık içkileri sattığı ortaya çıktı

İÇKİLERİN YERİ TAKOGRAFTAN TESPİT EDİLDİ

Olayla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, tırdaki takograftan, aracın hareketlerini incelemeye aldı. Polis, tırın fabrikadan çıktıktan sonra hiç durmadan Metal Sanayi Sitesi'ne girdiğini, burada bir süre beklediğini belirledi. Bölgeye giden polis, Mesut A.'nın çalındığını öne sürdüğü içkilerin, buradaki bir iş yerine indirildiğini tespit etti.

Gasbedildiğini öne sürdüğü 500 bin liralık içkileri sattığı ortaya çıktı

EV ALMA HAYALİ YÜZÜNDEN YAPMIŞ

Gözaltına alınan Mesut A.'nın emniyetteki ifadesinde, arkadaşı Selçuk T. ile anlaşarak 500 bin lira değerindeki içkileri bir bayiye 300 bin TL karşılığında sattığını belirterek, "Selçuk T. ile sohbet ederken, bir ev sahibi olmak istediğimi, tek hayalimin bu olduğunu söyledim. O da bana 'Taşıdığın mallar, evden fazlası eder. Bunları bir yere satalım. Sen de zaiyat süsü ver' dedi. Ayarladığı yere içkileri indirdim ancak parayı alamayınca polise giderek gasbedildiğimi söyledim" dediği ifade edildi.

Mesut A.'nın ifadesinin ardından Selçuk T. de merkez Yüreğir ilçesi Geçitli Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı. Selçuk T. ise ifadesinde, ev alma ile ilgili konuşmadığını, para kazanabilmek için hırsızlık olayına eşlik ettiğini öne sürdü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mesut A. ile Selçuk T. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ceyhan Selçuk Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

6262:

mal la bunlar

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title