Haberler

Selçuk Özdağ'a yapılan silahlı ve sopalı saldırının yeni görüntüleri çıktı

Güncelleme:

Ankara'da evinin önünde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ'ın saldırıya uğradığı anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Saldırgan daha önceki ifadesinde Özdağ'ın kendisine vurduğunu öne sürmüştü. Ancak yeni görüntülere bakıldığında saldırganın Özdağ'ın arkasından gelerek vurmaya başladığı görülüyor.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 15 Ocak'ta kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğramıştı. Olayla ilgili 5 saldırgan tutuklanırken, saldırının yeni görüntüleri de ortaya çıktı.

ÖZDAĞ'A SOPAYLA VURMAYA BAŞLIYOR

Kamera kayıtlarındaki görüntüye göre, Özdağ, evinden çıktığı anda elinde paltosu siyah olan arabasına ilerlerken arkasından gelen bir kişi elindeki sopayla Selçuk Özdağ'a vurmaya başlıyor. Bunun üzerine Selçuk Özdağ karşılık veriyor. Diğer saldırgan da görüntülerde Özdağ'a vururken görülüyor.

ŞÜPHELİLERİN İFADELERİYLE KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ÇELİŞTİ

Saldırganlar Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdikleri ifadede Selçuk Özdağ'ın kendilerine küfür ederek yumruk attığını öne sürmüşlerdi. Ancak görüntülere bakıldığında saldırganın Selçuk Özdağ'ın arkasından gelerek vurmaya başladığı görülüyor.

5 SALDIRGAN TUTUKLANMIŞTI

Sanıklar hakkında "birden çok kişiyle birlikte hareket ederek silahlı tehdit" suçundan 2 yıldan 5 yıla, "kemik kıracak şekilde yaralama" suçundan da 3 yıldan 9 yıla kadar olmak üzere toplam 5 yıldan 14 yıla kadar hapis cezası istendi. Selçuk Özdağ'ın, 15 Ocak'ta evinin önünde saldırıya uğramasıyla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli 19 Ocak'ta tutuklanmış, 3 saldırgan ise 28 Ocak'ta yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Mahkeme iddianameyi kabul etti.

NE OLMUŞTU

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 15 Ocak'ta saat 12.35 sıralarında Cevizlidere Mahallesi'nde bulunan evinden cuma namazı için aracına bineceği sırada bir grubun saldırısına uğramıştı. Hastanede tedavi gören Özdağ emniyette verdiği ifadesinde, "Kendisine bakarak sağ tarafta bulunan aracıma doğru yöneldiğim esnada iki şahıs bir anda sopalarla bacaklarıma vurmaya başladılar. Ben döndüm ve şahıslara bağırmaya başladım, o esnada kafama darbe aldım. Bu şahıslara bağırırken eşkalini tam hatırlamadığım bir şahsın, iki araç arasından bana silah doğrulttuğunu gördüm. Apartmanın köşesine kadar iki şahısla boğuşmaya devam ettim. O esnada aracımın şoförü de araçta beni bekliyordu. Ondan üzerime kayıtlı silahımı getirmesini istedim. Ancak şoförüm beni duymadığı için silahı getiremedi. Beni darbeden şahıslar bir anda kaçmaya başladılar. İki şahıs beni darp ederken, biri de şoförümün araçtan inmesini engellemiş. O da diğerleriyle birlikte önümden koşarak kaçtı" diye konuşmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gelecek Partisi Selçuk Özdağ Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

meczup:

sahipleri aslında bunları tasmayla dolaştırır çünki bu camia tasmasız dolaşmaya alışık değildir mutlaka birilerinin elindedir çünki rahat etmezler anca biri tasma taktığında sakinleşir rahat ederler muhtemelen kazara tasmalaın koptuğu bir anda hırçınşıp saldırgan tavırlar aldılar aslında müştekiler bunlara kemik atsaydılar muhtemelen sakinleşirlerdi

5
1
yanıtYanıtla
ADALET:

20 ŞER YIL VERİN BAKALIM ARTIK KİMSE CESARET EDİYORMU KİMSEYE SALDIRMAYA BİLİYORLAR ADLİKONTROLLE SERBET KALACAKLARINI DAHA ÇOK YAŞANIR BÖYLE OLAYLAR. . .

0
0
yanıtYanıtla
Kobra Murat:

Dun mamayi amerika veriyordu amerkina donanmasini savundular, simdi kim hangi amac ugruna besliyor bakalim. Hee yerli ve milli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title