Haberler

Fenerbahçe'de Erol Bulut, Caner Erkin krizi! Yaşananların perde arkası ortaya çıktı

Güncelleme:

Geçen hafta alınan Göztepe yenilgisinin ardından şampiyonluk yarışında bir adım geride kalan Fenerbahçe rakiplerinin kazandığı haftada Trabzon'da hata yapmak istemiyor.

TAKIMIN EN ÇOK ASİST YAPAN OYUNCUSU

Karadeniz ekibi ile önemli bir maça çıkacak olan sarı lacivertli ekipte, takımın en çok asist yapan oyuncusu olan Caner Erkin kadroya alınmadı.

KADRODA OLMADIĞINI GÖRÜNCE DİREKT EVE GİTTİ

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre, hafta içi yapılan çalışmalarda yedek takımda olacağı belli olan Erkin, dün maç kadrosuna alınmadığını öğrenince antrenmanın ardından direkt olarak evine gitti.

Fenerbahçe'de Erol Bulut Caner Erkin krizi! Yaşananların perde arkası ortaya çıktı

OYUNDAN ALINIRKEN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Deneyimli oyuncunun kadroda neden yer almadığı merak konusu olurken, geçen hafta oynanan Göztepe maçında oyundan alınırken teknik heyete gösterdiği tepkinin bu kadarda önemli rol oynadığı öğrenildi. Göztepe'nin Halil'le attığı golde de hata yapan Caner'e Erol Bulut tepki göstermişti. Caner bu maçtan önce de oyundan alındığı bazı karşılaşmalarda hocasına tepki gösterdi.

İPLER GENÇLERBİRLİĞİ VE BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA KOPTU

Fakat ikili arasındaki gerilim daha önceye dayanıyor. Ligin ilk yarısında formdayken Gençlerbirliği maçında yedek kulübesinde olan Caner, bu maçta oynamak istediğini Erol Bulut'a bildirmişti. Milli takımdan döndüğü gerekçesiyle oyuncusunu dinlendiren Bulut, Caner'i bir sonraki hafta Beşiktaş derbisinde de yedek bırakmıştı. Caner de bu karar sonrası hocasına güvenini kaybetti ve ipler büyük ölçüde orada koptu.

Fenerbahçe'de Erol Bulut Caner Erkin krizi! Yaşananların perde arkası ortaya çıktı

FORMALI PAYLAŞIM YAPTI

Trabzonspor maçı kadrosuna alınmayan Caner Erkin ilginç bir paylaşımda bulundu. Deneyimli sol bek Fenerbahçe armasını öptüğü fotoğrafı yayınladı ve sarı-lacivertli kalpler koydu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Erkin Fenerbahçe Trabzon Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (13)

Edirneli:

Sergen takımda kalmasını istemedi. Takımın huzurunu bozuyor diye demekki doğruymuş. Çok fevri hareketleri var.

39
2
yanıtYanıtla
Doktor:

Bu çocuk ne ara fenerbahçeye geri döndü bilmiyorum. Türk futbolu yerli dizi sektörü gibi. Hep tanıdık yüzler oynuyor, hep aynı oyuncular hahah.

25
6
yanıtYanıtla
Mustafa:

Bu adamın Fenerbahçe gibi bir takımda oynaması hayret vericidir. Son karşılaşmalarda, 82 nci dakika''da oyundan alınınca terör estirip, isyan ediyor. 20 metre koşamıyor, yaptığı tek şey, hep itiraz, hep itiraz. Yönetim bu gibi futbolcularla yollarını derhal ayırmalıdır. Aksi halde başarı elde edilemez.

24
3
yanıtYanıtla
Kim:

caner takımda kalmalı huzuru bozmalı arkandayız asi çocuk

13
13
yanıtYanıtla
M.karali:

Takıma verdiği katkı yadsınamaz lakin zararı yararından çok. Kendisine "Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim " sözünü hatırlatmak gerek.

23
0
yanıtYanıtla
Dank:

Caner tipi futbolcular takıma verdiği faydanın iki katı kadar zarar veriyor.

22
0
yanıtYanıtla
Selçuklu:

Beşiktaştan gitmesi lazımdı. Gitti iyi oldu. Tahminim beni yanıltmadı. Futbolda duygusallığa yer yok.

17
0
yanıtYanıtla
Göksel Avşar:

Çok doğru karar sahada ne yaptığını bilmiyor mücadele sıfır

11
1
yanıtYanıtla
Bjk56:

Caner hocasına güvenini kaybetmiş miş

10
0
yanıtYanıtla
Çanakkale''li FB''li:

. kupa maçında hatalı pası gol oldu elendik. göztepe maçı öyle hatalı pozisyonlar aldı. Adam kaçırdı. emekli olması lazım. Savruk dengesiz oyuncu

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title