Haberler

Ceferin: UEFA organizasyonlarının Galatasaray gibi takımlara ihtiyacı var, açgözlüler büyüklüğünün nereden geldiğini bilmeli

Güncelleme:

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Avrupa Süper Ligi'ni kuran takımlara UEFA organizasyonlarında yer alan diğer önemli kulüpler üstünden gönderme yaptı, açıklamasında Galatasaray'ı da yüceltti. Ceferin, "UEFA organizasyonlarının Atalanta, Rangers, Dinamo Zagreb ve Galatasaray'a ihtiyacı var. Para, zaferden, açgözlülük de sadakatten daha önemli hale geldi. Hayalleri canlı tutmamız gerek. Şu anki büyük kulüpler, geçmişte büyük bir kulüp değildi" dedi.

Avrupa Süper Ligi'ni kuran kulüpler, adeta tüm futbol dünyasını karşısına aldı. Aleksander Ceferin, iki gündür bu kulüpleri hedefleri alıyor, ve sert ifadeler kullanıyor. Ceferin, son olarak 12 kulübe büyüklüklerinin UEFA sayesinde katlandığını, diğer UEFA organizasyonlarına katılan takımlara saygısızlık yapıldığını söyledi, bu takımların arasında Galatasaray'ı da örnek verdi, Sarı-Kırmızılılar'ı yüceltti.

Ceferin'in açıklamalarından satır başları:

"BENCİLLİK DAYANIŞMANIN YERİNİ ALDI"

"UEFA organizasyonlarının Atalanta, Rangers, Dinamo Zagreb ve Galatasaray'a ihtiyacı var. Herkesin bir şansı olduğunu bilmemiz gerekiyor. Hayalleri canlı tutmamız gerek. Şu anki büyük kulüpler, geçmişte büyük bir kulüp değildi. Bencillik, dayanışmanın yerini aldı. Para zaferden, açgözlülük ise sadakatten daha önemli hale geldi. Finansal Fair Play'ı kaldırmayı planladığımız yönünde haberler okudum. Böyle bir şey olmayacak ancak sistemi yeni düzene uyarlamamız gerekecek.

"BÜYÜKLÜKLERİNİN NEREDEN GELDİĞİNİ BİLMELİLER"

Bugün büyük ve dokunulmaz olduklarını düşünen kulüplerin nereden geldiklerini hatırlamaları gerek. Ve bugün bu takımlar Avrupa'nın dev kulüpleri olarak anılıyorlarsa bunun kısmen UEFA sayesinde olduğunu anlamalılar.

"ÇOK BÜYÜK HATA YAPTINIZ, ZAMANINIZ VAR"

Bu meydan okumalara karşı dik duracağız. Bu krizden eskisinden olduğumuzdan daha güçlü çıkacağız. Bazıları için taraftarlar müşteriye; ligler ise ürüne dönüştü. Avrupa Süper Ligi projesiyle çok büyük bir hata yaptınız. Fikrinizi değiştirmek için hala zamanınız var. Herkes hata yapar.

Ceferin: UEFA organizasyonlarının Galatasaray gibi takımlara ihtiyacı var, açgözlüler büyüklüğünün nereden geldiğini bilmeli

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Uğur Duran:

Diğer takım taraftarları hiç kusura bakmasın ama bir gerçek var ki Avrupa'nın tamamımın tanıdığı, saygı duyduğu ve Türkiye de Futbol denince akla gelen takım Galatasaraydır

25
14
yanıtYanıtla
Orçun Yılmaz:

GALATASARAY SADECE AKLA GELİR AMA O GÜNDEN SONRA BİR İCRAAT YOK HEP UEFA KUPASI İLE AVUNAN BİR KLÜP YILLAR GEÇSEDE YİNE AKLA SADECE UEFA KUPASI MÜZESİNDE VAR OLDUĞU İÇİN AKLA GELECEKTİR YAPTIĞI ŞİKELERLE DEĞİL...

7
13
yanıtYanıtla
MHSN SRC :

GALATASARAY NİYE BÜYÜK ANLADINIZ MI KUŞLAR.BU ÜLKENİN BİR NUMARASI GALATASARAYDIR.ÖYLE CUMHURİYETİZ DEYİP BÜYÜKLÜK OLMAZ, SÖZDE DEĞİL ÖZDE BÜYÜK OLMAKTIR.

8
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title