Haberler

Taksim'de görevli zabıta memuru sularına el koyduğu seyyar satıcıya tokat attı

Güncelleme:

Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü sivil ekipleri, Taksim Meydanı'nda izinsiz seyyar su ve çay satan bir gruba müdahale etti. Çıkan arbedede sulara el koyan görevlilerden biri, kendisini engellemeye çalışan seyyar satıcıya tokat attı.

Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü sivil ekipleri, Taksim Meydanı'nda izinsiz seyyar su ve çay satan bir gruba müdahale etti. Meydanda satılan plastik şişe sularına el koyan görevlilerden biri, kendisini engellemeye çalışan seyyar satıcıyla tartıştı. Yaşanan kargaşada yardımcı zabıta memuru, küfür ettiği belirtilen seyyar satıcılardan birine tokat attı, Daha sonra diğer zabıta ekipleri araya girerek seyyar satıcıları olay yerinden uzaklaştırdı.

"HİÇBİR DAVRANIŞIMIZ MİLLETİMİZİ RENCİDE EDEMEZ"

Beyoğlu Belediyesi tarafından yaşanan olayla ilgili yapılan açıklamada "Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz gece saatlerinde Taksim'de gerçekleştirdiği denetimlerde izinsiz seyyar satıcılık yapan bir gruba önce uyarıda bulunmuş, grubun tüm uyarıları dikkate almaması üzerine müdahale etmiştir. (Söz konusu kişiler geçtiğimiz günlerde ülkemizi ziyarete gelen İranlı turisti darp eden seyyar satıcılardır.)

Yaşanan kargaşada bir yardımcı zabıta elemanımızın küfür ve hakaretler ederek işini yapmasını engellemeye çalışan seyyar satıcıya tokat attığı üzücü bir olay yaşanmıştır. İlgili personelimizin ifadesi alınmış olup, gerekli soruşturma başlatılmıştır. Beyoğlu Belediyesi çalışanları vatandaşımızın hizmetindedir. Hiçbir davranışımız milletimizi rencide edemez." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zabıta Müdürlüğü Beyoğlu Zabıta Taksim Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Ali Bozkurt:

Hap uyuşturucu satmasından iyidir

18
4
yanıtYanıtla
mehmet yalkin:

Tam terbiyesizlik o kadar yarma gibi adam hepsi birden genç cocugun uzerıne cullanmıssınız , ramazan ayındayız millet ekonomık krızden evıne ekmek goturemıyor izin almamışmışda vs vs masal anlatmayın cocuk hırsızlıkmı yapıyor ayıp bee

12
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title