Haberler

Rusya, gerçekte yapamadığını videodan yaptı! Türk SİHA'larının vurulduğu görüntüleri yayınladılar

Güncelleme:

Rus devlet televizyon kanalı Rossia-1'de yayınlanan bir haberde doğrudan Türk SİHA'ları hedef alındı. Rossia-1, Lancet isimli kamikaze dronunun, Türkiye'nin ürettiği Bayraktar TB-2'yi de imha edebildiğini iddia eden bir animasyon yayınlayarak Türkiye'ye karşı küstah açıklamalarda bulundu.

"TÜRK BAYRAKTARLARININ ŞANSI YOK"

"Rus Lancet kalkış yaparken Türk Bayraktarlarının şansı yok" başlığı ile yayınlanan haberde, Ukrayna'nın Bayraktar TB2 SİHA'ları Türkiye'den satın aldığını belirtildi.

Rusya, gerçekte yapamadığını videodan yaptı! Türk SİHA'larının vurulduğu görüntüleri yayınladılar

SALDIRI HARİTASI DA YAYINLADILAR

Öte yandan Rus basını, Ukrayna'ya gerçekleştirilecek muhtemel bir saldırının haritasını da yayımladı. Buna göre ordu, Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrol ettiği Donbas veya Kırım'dan harekete geçecek. Haritada dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Rus ordusunun Karadeniz ve Donetsk'ten yapacağı saldırılara ek olarak Ukrayna'nın kuzeyindeki Belarus'tan da ordu birlikleri saldırıya geçeceği planlarına yer verilmesi oldu.

Rusya, gerçekte yapamadığını videodan yaptı! Türk SİHA'larının vurulduğu görüntüleri yayınladılar

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rusya Haberler

500

Yorumlar (5)

ahmet say:

hükümetin yapabileceği tek reklam sihalar var onuda ısıtıp ısıtıp haber olarak veriliyor zaten senin savunma füzen yok rusyadan alıyorsun senin savaş uçağın yok amerikadan alıyorsun senin tankın daha yeni yeni yapım aşamasında senin nükleerin yok senin ekonomin yok sihan olsa nolur olmasa nolur adam bir füzeyle akdeniz bölgesini yokedecek gücü var senin sihandanmı korkucak

11
3
yanıtYanıtla
ihsanhan:

kısa calişma odenegini alan çoğu firma aynısaatte cikarirken boşuna odeniyor bence.. ahmak zannedip devletin kısa calışma odeneğini hem alıp hemde uzun calıştıran çok firma var.. kontrol edilsin ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır.

5
1
yanıtYanıtla
mehmet yalkin:

yani siha yaptık deyip 10 sene kendi kendimizi mi alkışlayacagız ?? Bu bayrktarı falan sihaları at çöpe daha iyisi için başla çalışmaya elalem boş durmuyor baksana hadi bakalım

3
2
yanıtYanıtla
Murat Alpay:

Alın bunları buradan iyice kendilerini deli ettiler

1
0
yanıtYanıtla
Warez Arge:

abi aramızda 72 millet var, kim yaptı kim etti bilmiyom gıçımızı nereye dönecez bilmiyom abi, hoş benim de pek umrumda değil nereye dönerseniz dönün abi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title