Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 21 Nisan günü koronavirüs nedeniyle 362 kişi vefat etti, 61 bin 967 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 21 Nisan'da açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 2932'si semptomatik olmak üzere toplam 61 bin 967 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 362 olarak kayıtlara geçti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 36 bin 975'e, toplam vaka sayısı ise 4 milyon 446 bin 591'e yükseldi.

Son Dakika: Türkiye'de 21 Nisan günü koronavirüs nedeniyle 362 kişi vefat etti, 61 bin 967 yeni vaka tespit edildi

BUGÜNKÜ İYİLEŞEN SAYISI 52 BİN OLDU

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 52 bin 213 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 3 milyon 844 bin 342'ye yükseldi. Toplam test sayısı 44 milyon 728 bin 595'e yükselirken, ağır hasta sayısı 3 bin 398 olarak kayıtlara geçti. Öte yandan hastalarda zatürre oranı da yüzde 2,9 oldu.

DÜNKÜ VEFAT SAYISI DA REKOR KIRMIŞTI

Öte yandan dün ülkemizde koronavirüs nedeniyle 346 kişi hayatını kaybederken, 2895'i semptomatik olmak üzere 61 bin 28 yeni vaka tespit edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Çınar Saraç:

Kongreye devam etsinler böyle olmuyor , nerde bu ampulcüler destek verenler sesleri çıkmayanlar

38
9
yanıtYanıtla
serdar Yılmaz :

Bu söylediklerini İBB Başkanı içinde söyle..İstanbul için hiçbir önlem aldığı yok. Metrobüsler Tıklım Tıklım..Herşey Çok Güzel Olucaktı..!! İlk İstanbul İBB Seçiminde Defolup gitmesi temennisiyle..İmamoğlu Tam bir Beceriksiz..

yanıt13
yanıt26
Ahmet Demirhan :

Bu Korona belasında Toplum olarak bir sorumluluğumuz var..Herşeyi devletten beklemek olmaz..Şu zor dönemde Suçlu aramayı bırakalm..

6
36
yanıtYanıtla
Unal Topcu:

Bu asinin hic mi faydasi olmadi

32
2
yanıtYanıtla
serdar Yılmaz :

Ancak Boş Boş Oturduğunuz yerden eleştirin..Bu Yeni Yapılan Hastaneler olmasaydı.. Halimiz ne olucaktı diye düşün bir istersen..!!

yanıt4
yanıt35
Hacı Nuri Yalçınözü:

adam aşının faydası olmadımı demiş sen hastanelerden bahsediyorsun

yanıt24
yanıt1
Osman Tokgonul:

O cu veya bu cu demiyorum , ülkeyi bu duruma getirenleri Allah'a havale ediyorum . Bu kadar hastalanana karşı ben yapmadım , bu olanların sebebi ben değilim diyenler , hadi bizi kandırdınız ........ Ya Allah'ı ? Sizin, bizim evvelimizi ve ahirimizi bileni nasıl kandıracaksınız ? Bunca olanın suçlusu ben isem dahi Allah beni de bildiği gibi yapsın .

27
4
yanıtYanıtla
Ahmet Demirhan :

BüyükŞehirler İstanbul - Ankara - İzmir - Bursa - Adana - Antalya - Samsun 15 gün Tam Kapansın En iyi çözüm Bu gibi..Nüfus Yoğunluğu yerler buralar..Vaka sayısı azalır diye düşünüyorum..

17
7
yanıtYanıtla
Mustafa :

Ahmet demirhan nekadar bos insansin bence yazip kemdini yorma ya haber seyretmiyorsun yada a haberi seyrediyorsun devlet bu olayi adamgibi yonetseydi bole olmazdi cemaat cenazelerini gordunmu yada salonlar labelet dolu olayini biliyonmu zavalli o beynini biraz calistir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title