Haberler

Polis ekipleri, belgelerini inceledikleri sürücü ve yolculara çikolata ikram etti

Güncelleme:

Başkentte Kovid-19 tedbirleri kapsamında denetim yapan polis ekipleri, belgelerini kontrol ettikleri sürücü ve yolculara bayram çikolatası ikramında bulundu.

Başkentte Kovid-19 tedbirleri kapsamında denetim yapan polis ekipleri, belgelerini kontrol ettikleri sürücü ve yolculara bayram çikolatası ikramında bulundu.

Tam kapanma tedbirleri kapsamında başta şehrin giriş-çıkışları olmak üzere birçok noktada, polis ve jandarma ekiplerince denetimler yapıldı.

Güvenlik güçleri, kontrol noktalarında durdurdukları araçlardaki kişilerin görev ve izin belgelerini kontrol etti.

Bu kapsamda Çankaya Yaşamkent'te oluşturulan uygulama noktasında ekipler, bayramını kutladıkları sürücülere ve yolculara çikolata ikram etti.

Doktordan polise baklava ikramı

Uygulama noktasından aracıyla geçen bazı vatandaşlar da polise ikramda bulundu.

Polis ekiplerine baklava ikram eden doktor Ozan Fidan, devam eden koronavirüsle mücadele sürecinde sağlık ekipleri gibi güvenlik güçlerinin de 24 saat aralıksız görev yaptığını vurgulayarak, "Aylardır soğukta, sıcakta, karda ve yağmurda güvenliğimiz için görev yapan arkadaşlarımızın hakkı ödenmez. İnşallah bu süreci atlatacağız ve bunları geçmişte kalmış acı hatıralar olarak hatırlayacağız." ifadelerini kullandı.

Polis ve jandarma ekiplerinin il genelindeki yoğunlaştırılmış denetimleri bayram boyunca devam edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Jandarma Bolu Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title