Haberler

Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü! Cinayet anı kamerada

Güncelleme:

İstanbul Bayrampaşa'da 33 yaşındaki motosikletli, trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet anı, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

6 Mayıs'ta 23.00 sıralarında Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi'nde bozulan bir motosikleti tamir eden Mert Kaplan, yanından hızla geçen otomobil sürücüsünü uyardı. Kendisine gösterilen tepki üzerine duran otomobil sürücüsü Aytekin Ö. ile Kaplan arasında tartışma çıktı.

BIÇAKLAYIP OLAY YERİNDEN KAÇTI

Sürücü Aytekin Ö. yanındaki bıçakla Kaplan'ı elinden ve göğsünden yaralayıp olay yerinden kaçtı. O esnada olay yerinden geçen bir ambulansı durduran Kaplan'a sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kaplan, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamera kayıtlarında, Mert Kaplan ve beraberindeki motosikletli bir kurye ile otomobil sürücüsü Aytekin Ö.'nün tartıştığı, Aytekin Ö.'nün bıçakla Kaplan'ı yaralayıp olay yerinden kaçtığı, Kaplan'ın ayakta ve o esnada olay yerinden geçen bir ambulansı kendisinin durdurduğu anlar görülüyor.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, firari cinayet zanlısı Aytekin Ö.'yü yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor. Mert Kaplan'ın bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, olay yerine kardeşine ait restorandaki kuryelerin kullandığı motosikletin bozulması üzerine kendisinden yardım istenmesi üzerine gittiği öğrenildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Bayrampaşa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title