Haberler

İYİ Parti heyeti Bitlis'te temaslarda bulundu

Güncelleme:

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Burcu Akçaru, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'e geldi.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Burcu Akçaru, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'e geldi.

Vali Oktay Çağatay'ı makamında ziyaret eden heyet, daha sonra kent merkezine giderek, esnafın taleplerini ve sıkıntılarını dinledi.

Heyettekiler, temaslarının ardından belediyenin yürüttüğü "Dere Üstü Islah Projesi" ile ilgili kent sakinleriyle görüştü.

Ulu Cami Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Ekonomi Politikaları Başkanı Usta, kentteki esnafın yanında olmak ve "Dere Üstü Islah Projesi"yle ilgili bilgi almak amacıyla kente geldiklerini söyledi.

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Bitlis'in en fakir illerden biri olduğunu ileri süren Usta, şunları kaydetti:

"Gelip bu şehri görünce şaşırdım. Hiçbir şey yok. İl diyeceğimiz bir durumda değil. Şu anda Bitlis'te var olan yerleri yıkmaya çalışıyorlar. Biz bunu yanlış buluyoruz. Bitlis, Türkiye'nin en fazla göç veren kenti. Kadim ve eski bir şehir olmasına rağmen Bitlis'in kaynakları harekete geçirilemiyor. Hiçbir Bitlisli ve biz burada yapılacak bir yatırıma karşı çıkamayız. Refah ve zenginlik istiyoruz. Dere ıslah edilmek isteniyorsa buyursunlar gelip yapsınlar. Ancak dere ıslahı bahanesi altında burada 700 tane dükkanı yıkacaksanız, biz buna 'evet' diyemeyiz. Bir tane esnaf memnun değil, herkes şikayet ediyor. Bir kısmı zorunluluktan 'evet' demiş imza atmış."

Usta ve heyettekiler, ardından Bitlis Ticaret ve Sanayi Odasına geçerek, Başkan Davut Tezcan'la görüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Erhan Usta İYİ Parti Ekonomi Bitlis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title