Haberler

Sarıyer'de gecekondunun çatısında yangın çıktı, mahalleli hortumla su sıkarak söndürmeye çalıştı

Güncelleme:

SARIYER'DE gecekondunun çatısında çıkan yangını mahalle sakinleri hortumla su sıkarak söndürmeye çalıştı.

SARIYER'DE gecekondunun çatısında çıkan yangını mahalle sakinleri hortumla su sıkarak söndürmeye çalıştı. Yangın itfaiye ekiplerinin gelmesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın, saat 18.00 sıralarında Rumeli Hisarı Mahallesi, 4. Sokak'ta bulunan tek katlı bir gecekondunun çatısında çıktı. Yangına ilk müdahaleyi mahalle sakinleri hortumla su sıkarak yapmaya çalıştı. Bu sırada ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan gecekonduya müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Polis ekipleri yangını seyretmek için toplanan kalabalığı dağıtmakta güçlük yaşadı.Hortumla su sıkarak yangına müdahale etmeye çalışan Tarık Bulama; "Oyun oynuyorduk, yangın var dediler yardımcı olmak için gittik, elimizden geleni yapmaya çalıştık. Sağ olsun bir abla yukarıdan bizi suladı. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz ama ilk koşanlardanız" şeklinde konuştu.Semiha Özmen ise yaşananları, "Ben şu arkadaki evde oturuyorum, yakınım. Önce bir patlama sesi geldi, sonra çığlık sesleri gelmeye başladı. Dışarı çıkıp baktığımda mahalleyi duman sarmıştı. Sonrasında itfaiyeyi aradık, itfaiye geldi. Komşumuz balkondan müdahale etmeye çalışmış ama yeterli olmamış. Onun da yüzü yanmış müdahale ederken" şeklinde anlattı.Yangın itfaiye tarafından söndürülürdü.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul İtfaiye Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title