Haberler

Pazarın ortasında bırakılan araç, esnafı harekete geçirdi! Lastiğin altına metal tepsi koyup halatla çektiler

Güncelleme:

Avcılar'da semt pazarı esnafı, sabah tezgah açmak için geldiği pazar alanında park halinde bir otomobilin olduğunu gördü. Otomobilin sahibine ulaşamayan esnaf, durumu zabıtaya haber verirken, tüm çabalar sonuçsuz kaldı. Bir süre daha bekledikten sonra kolları sıvayan esnaf, otomobilin tekerinin altına metal tepsi yerleştirdi, daha sonra arka lastik jantlarına bağladıkları halatla aracı çekmeyi başardı. Öte yandan aynı pazarda daha önce de benzer bir durum yaşanmıştı.

İstanbul Avcılar'daki Merkez Mahallesi'nde bulunan Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde semt pazarını açmaya gelen esnaf, tezgahlarını kuracakları caddede park halinde otomobil olduğunu gördü. Esnaf, buradaki binada oturanların kapısını çalarak aracın sahibini sordu.

Pazarın ortasında bırakılan araç, esnafı harekete geçirdi! Lastiğin altına metal tepsi koyup halatla çektiler

PAZARIN ORTASINDAKİ ARACIN SAHİBİ BULUNAMADI

Otomobil üzerinde herhangi bir telefon numarası bulamayan pazarcılar, sahibine ulaşamadıkları aracın çekilmesi için polis ve Avcılar Belediyesi zabıtasına haber verdi. Saat 10.00'a kadarki tüm çabalar sonuç vermedi. Aracın trafik dosyasındaki iki telefon numarasından birisinin kullanılmadığı, birisinin ise cevap vermediği görüldü. Bir pazarcı, 3 hafta önce de benzer olayla karşılaştıklarını o tarihte yaptıkları "3 tişört alana 1 otomobil bedava" esprisini gerçek zanneden sürücünün aracını buraya bırakmış olabileceğini dile getirdi.

Pazarın ortasında bırakılan araç, esnafı harekete geçirdi! Lastiğin altına metal tepsi koyup halatla çektiler

LASTİKLERİN ALTINA TEPSİ KOYDULAR

Pazarcılar geçici çözüm olarak, aracın ucundan kaldırıp, lastiklerinin altına metal tepsiler yerleştirdi. Böylece otomobili ortaya iterek, tezgahlarını yerleştirmeye başladı. Günün ilerleyen saatlerinde pazara gelenlerin sayısının artacağı göz önüne alınarak, çareler arandı. Bir pazarcı forklift getirip aracı biraz havaya kaldırarak, ön lastiklerinin altına büyük plastik kapakları yerleştirdi.

Pazarın ortasında bırakılan araç, esnafı harekete geçirdi! Lastiğin altına metal tepsi koyup halatla çektiler

HALATLARLA BAĞLADIKLARI ARACI ÇEKTİLER

Daha sonra arka lastiklerin jantlarına halatlar bağlandı. Pazarcılar, arka lastiklerinin altına metal tepsi, ön lastiklerinin altına da lastik kapaklar yerleştirdikleri aracı hemen yakındaki bir binanın otoparkına kadar çekip, iterek kaldırdı. Pazarcıların tezgahların ortasındaki otomobili halatlarla çektiğini görenler şaşırdı. Pazarcıların güç birliğini her yerde göstermesini isteyen bir esnaf, "Seyit Onbaşı'nın torunlarıyız. Birlik olsak neler yapmayız ki" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avcılar Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (8)

yiğit :

işini doğru yapmayan herhangi bir yöneticiye de aynı şekilde güç birliği yapılması lazım...

63
11
yanıtYanıtla
Ferhat Işık:

Pazar kurulmadan önce çekici çağırıp neden çektirmiyorsunuz?

65
7
yanıtYanıtla
Zambakcı :

Neye istinaden? Sokak arasına pazar kurma işi belediyelerin hizmet adı altında yürüttüğü bir rant meselesi.

yanıt14
yanıt16
Çınar Saraç:

Sokak arasına pazar kurmaya devam edin

34
29
yanıtYanıtla
erdem celik:

biz zaten çok meraklıyız ayrica kapali pazaryerlerinde de ayni olay başımıza geliyor

yanıt1
yanıt0
Fakır:

araç sahipleri mutlaka telefon numarasını araca bırakmalı

28
0
yanıtYanıtla
MAVİ.blue. YEŞİL.:

araç sahipleri numarasını arabasına bırakmalı .herşey olabilir.aracın yanabilir.itfaiye geçebilir.aracına kamyon çarpabilir.başka araçların geçişi ne engel olabilir insan malının kıymetini bilmeli.biraz duyarlı olmalı.

22
2
yanıtYanıtla
corç:

hocam ama ulaşmak daha kolay değil miydi :D

13
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title