Haberler

    Ağustos çok hareketli

    Güncelleme:

    KONSERAleyna Tilki, bugün saat 21.00'de Turkcell Vadi Açıkhava'da sevenleriyle buluşuyor.

    KONSER

    Aleyna Tilki, bugün saat 21.00'de Turkcell Vadi Açıkhava'da sevenleriyle buluşuyor. Bilet fiyatları 134 liradan başlıyor.

    Duman, yarın saat 20.30'da Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı, Kemerburgaz Kent Ormanı'nda. Bilet fiyatı, 135-275 lira arasında.

    Edis, çarşamba Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sevilen şarkılarını söyleyecek. Saat 21.00'de başlayacak konserin bilet fiyatı, 112 ile 499 lira arasında değişiyor.

    Mor ve Ötesi, 6 Ağustos Perşembe günü Bodrum Antik Tiyatro'da. 21.00'de başlayacak konserin bilet fiyatı, 168-392 lira arasında.

    Ceylan Ertem, 6 Ağustos Cuma günü 19.30'da Leb-i Derya Çorlu'da sahneye çıkacak. Biletler 112 lira.

    SERGİ

    Bodrum, Yalıkavak'taki Mine Sanat Galerisi 20-30 Ağustos tarihleri arasında sanatçı Ezel Çelikten'in 'Müziğin Rüyası' adlı sergisine ev sahipliği yapıyor. Çelikten'in müzikle resmi birleştirerek ortaya koyduğu çalışmalar, kişinin içsel dünyasına yaptığı yolculuğa ve rüyalara odaklanıyor.

    28 sanatçının işlerinden oluşan, Kevser Güler'in küratörlüğünü yaptığı 'Gökcisimleri' sergisi bir arada yaşayabilmemizi sağlayan adalet hissimizi, yan yana durmanın ve birbirinden uzaklaşmanın biçim ve olanaklarını sanat yapıtları üzerinden sorguluyor. 8 Ağustos'a kadar Arter'de görülebilir.

    STAND-UP

    Boğaziçi Komedi Kulübü'nün komedyenlerinin 20'şer dakikalık bir performans sergileyeceği gösteri, 6 Ağustos'ta 20.00'de Muaf Kadıköy'de. Biletler 50 lira.

    Hasan Can Kaya'nın hazırlayıp sunduğu 'Konuşanlar', 4 Ağustos'ta saat 20.00'de Grand Pera-Alternatif Sahne'de. Biletler 123 lira.

    ATÖLYE

    Kahve Dünyası'nın çikolata atölyesinde bu lezzetin yapımını öğrenebilirsiniz. Bugün, 13.00'te Veliefendi Kahve Dünyası'nda, 200 lira.

    Pera Müzesi Öğrenme Programları, 2-20 Ağustos tarihleri arasında 7-12 yaşındaki katılımcılara gönderecekleri kitlerle sanat ve bilim atölyeleri düzenliyor. Ücreti 120 lira.

    Kaju peyniri, mercimek tabule, 'tatlı patates ve ıspanak köri (curry)' yapmak 'Tam Bir Vegan' atölyeleriyle çok keyifli. Bugün 18.00'de Mecidiyeköy, Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi'ndeki etkinliğin ücreti 260 lira.

    FESTİVAL

    Ödüllü kamp oyunları, yoga-meditasyon etkinlikleri ve Pinhani konserinin gerçekleşeceği Olympos Gençlik Festivali 4-7 Ağustos tarihleri arasında Antalya Kumluca'da. Fiyatı 675 lira. Konaklama ve çadır fiyata dahil.

    Milyon Fest 5-8 Ağustos arasında Hatay, Arsuz Gözcüler Plajı'nda düzenlenecek. Teoman, Selda Bağcan, Ceza ve Eypio gibi isimlerin sahneye çıkacağı festivalin bilet fiyatı 60 lira.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Bodrum Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title