Haberler

Türk boksör Arda Tamer Avcı, dünya şampiyonluk maçına İstanbul'da çıkacak

Güncelleme:
Ukrayna'da Universal Boxing Organization (UBO) Kıtalararası şampiyonluğunu kazanan Türk boksör Arda Tamer Avcı, UBO Yarı Hafif Sıklet Dünya Şampiyonluğu için İstanbul'da ringe çıkacak.

Türk boksör, 3 Eylül Cuma günü saat 17.00'de Caferağa Spor Salonu'nda Tanzanyalı Idd Pialari ile 'Dünya şampiyonluk kemeri' için mücadele edecek.

Dünya Şampiyonluk maçı öncesinde 2 unvan maçı daha oynanacak. 17 yaşındaki Türk boksör Dilara Yücel ve Kubilay Alcu da Avrupa Şampiyonluk unvanı için ringde

mücadele edecek. Gecede ayrıca Türkiye'nin ilk ve tek namağlup kadın boksörü Serenay Çetin, Türkiye'nin 3 kere en teknik boksörü ödülünü alan Tarık Sözer ile daha önce Avrupa şampiyonluğu yaşamış ve Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil eden Kadıköy Boks Spor Kulübü Boksörü Fatih Keleş de ringe çıkacak.

ARDA TAMER AVCI: KITALARARASI KEMERDEN SONRA DÜNYA ŞAMPİYONLUK KEMERİNİ DE ALMAK İSTİYORUM

Dünya şampiyonluk kemerinin de sahibi olmak istediğini dile getiren Avcı, "Ukrayna'daki şampiyonluktan sonra bu kez Türkiye'de ülkemde kemer maçına çıkacağım. Bu maç oldukça önemli. Türkiye'de bir ilk. Kemer maçı için şu anda İstanbul'da kamptayım. Hazırlıklarım oldukça iyi gidiyor. Kıtalararası şampiyonluk kemerinden sonra dünya şampiyonluk kemerini de ülkeme, Türkiye'ye armağan etmek istiyorum. Hazırlık dönemimde menajerim Ayçin Özsakabaşı sağ olsun beni hiç yalnız bırakmadı. Ayrıca desteklerinden ötürü Kadıköy Belediyesi Spor Müdürü Orhun Güngör ve Kadıköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tarkan Merçül'e teşekkür ediyorum. Müsabaka Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak. 3 bin kişi tribündeki yerini alabilecek. Milletimizden destek bekliyorum. İnşallah, vatandaşlarımızın önünde şampiyonluk kemerini alacağım" ifadelerini kullandı.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İstanbul Ukrayna Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title