Haberler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 6 ilçeye daha traktör dağıttı

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 6 ilçeye 6 traktör daha dağıttı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 6 ilçeye 6 traktör daha dağıttı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Makine İkmal Daire Başkanlığı Atölyesi'nde düzenlenen törende konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ülkenin birçok bölgesinde çıkan yangınların söndürülme çalışmasında Kayseri itfaiyesinin de fedakarca mücadelesini sürdürdüğünü belirterek, bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti.

Salgın döneminde tarım ve hayvancılık ile çiftçilerin önemini bir kez daha gördüklerini ifade eden Büyükkılıç, aşı olmayan vatandaşlara aşı yapırmaları çağrısında bulundu.

2019, 2020 ve 2021 yıllarında yapılan hizmetleri anlatan Büyükkılıç, "Son olarak çiftlerimizin kullanımına sunulmak için ziraat odaları aracılıyla toplam 11 adet traktör alımı yapıldı." ifadelerini kullandı.

Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş de belediyenin çiftçilere ve kente yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükkılıç'a ve ekibine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 6 traktör, Kocasinan, Melikgazi, Özvatan, Sarıoğlan, Develi ve Felahiye ilçelerindeki çiftçilerin kullanımına sunulmak üzere ziraat odalarına teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi, nisan ayında çiftçilerin kullanımı için Yahyalı, Sarız, Bünyan, Akkışla ve Yeşilhisar ilçe ziraat odalarına da 5 traktör teslim etmişti.

Böylelikle çiftçilere teslim edilen 11 traktörün toplam maliyeti 4 milyon 125 bin TL oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıoğlan Hisarcık Özvatan Kayseri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title