Haberler

GÜNDEM / 13 Eylül 2021

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polatlı'da Sakarya Zaferi'nin 100.

6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polatlı'da Sakarya Zaferi'nin 100. Yıl Dönümü Kutlama Programı ile Şişecam Polatlı Fabrikası Yeni Üretim Hattı Açılış Töreni'ne katılacak, parti genel merkezinde AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı'na başkanlık edecek.

(Ankara/14.00/15.30/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sırbistan Ulusal Meclis Başkanı Ivica Daçiç ile baş başa görüşecek, ardından heyetler arası görüşmelere geçilecek. Şentop, 15 Temmuz darbe girişiminde bombalanan alanı konuk heyetle ziyaret edecek, heyet onuruna akşam yemeği verecek.

(TBMM/11.00/11.15/12.15/Ankara/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

(Ankara/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bozkurt'ta İlçe Koordinasyon Toplantısı'na katılacak, Abana ve Bozkurt Sanayi Sitesi esnafıyla toplantı yapacak, Bozkurt'ta incelemelerde bulunacak.

(Kastamonu/12.00/14.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Özbekistan Başbakan Yardımcısı Serdar Umurzakov ile bir araya gelecek, Liberal Demokrat Parti Başkanı Aktam Khaitov ile görüşmesinin ardından partiler arası iş birliği protokolü imzalanacak.

???????(Taşkent) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ FİNANS

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Turkcell Avrupa Veri Merkezi Açılış Töreni"ne katılacak, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı'nı ve Kapaklı Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek.

(Tekirdağ/11.00/12.30/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Teknopark İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin "2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni"ne katılacak, Teknofest kapsamında düzenlenen "Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması"nın hazırlık etabını takip edecek ve Bilişim Vadisi'nde faaliyet gösteren firmaları ziyaret edecek.

(İstanbul/11.00/Kocaeli/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, temmuz ayına ilişkin ödemeler dengesi istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

4- Türkiye İstatistik Kurumu, temmuz ayına ilişkin sanayi üretim, perakende satış ve ciro endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Avrupa Parlamentosu genel kurul oturumları başlayacak.

(Brüksel/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AB Komisyonu sözcülerinin basın toplantısı izlenecek.

(Brüksel) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Afganistan'daki siyasi gündem ve güvenlik konularına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Kabil/Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde "2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programı"na ve Sur Ulu Camisi'nde "Hafızlık Türkiye Finali"ne katılacak.

(Diyarbakır/10.30/11.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Süper Lig'de 4. hafta mücadelesi Gaziantep-Fraport TAV Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor-GZT Giresunspor maçlarıyla tamamlanacak.

(Gaziantep/Antalya/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TFF 1. Lig'de 4. haftanın son maçında Balıkesirspor ile Tuzlaspor karşı karşıya gelecek.

(Balıkesir/20.00) (Fotoğraflı)

3- TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 2. hafta mücadelesi, tek maçla tamamlanacak.

4- Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, D Grubu'ndaki ilk maçında Gürcistan ile karşılaşacak.

(Krakow/14.00)

ÖZEL HABER

1- Ticaret Bakanlığı, tüketici ürünlerine yönelik denetimlerini kesintisiz sürdürüyor

Bakanlık, yılın ocak-ağustos döneminde, deterjan, hava aromatize edici ürün, tekstil, ayakkabı, havuz suyu kimyasalları, mobilya ve oyuncak sektöründe faaliyet gösteren 1877 firmanın 2 bin 152 parti ürününü denetledi

Güvensizliği tespit edilen ürünler için 1 milyon 73 bin 156 lira idari para cezası uygulandı

(Deniz Çiçek/Ankara)

2- Gençler savunma sanayisine KÖK'ten yetişecek

Savunma sanayisindeki nitelikli insan kaynağı ihtiyacına yönelik hayata geçirilen programlara KÖK eklendi

KÖK Programı'nın ilk yılında seçilecek 45 öğrenci, ikinci sınıfta ASELSAN, ROKETSAN, HAVELSAN, TUSAŞ ve STM'den atanacak "ustalarıyla" birlikte 3 yıllık kariyer hazırlığına başlayacak

TR Eğitim ve Teknoloji AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Çağlar Demirkan:

"Sadece büyük 5 firmamız değil, ekosistemdeki tüm firmalarımızı davet ediyor olacağız. Yüzler ve binlerin bu projeden faydalanmasını amaçlıyoruz"

(Göksel Yıldırım/Ankara)

3- Petrol devlerinin yılın ilk yarısındaki geliri 825 milyar doları aştı

Dünyanın en büyük 10 petrol şirketinin geliri, yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 45,8 arttı

Aramco, Chevron, Equinor ve Lukoil, bu dönemde geliri en çok artan şirketler oldu

(Sibel Morrow/Firdevs Yüksel/Ankara)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Polatlı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title