Haberler

    İrem Sak ile Furkan Korkmaz aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi!

    Güncelleme:

    Sadece yemek yedikGeçtiğimiz günlerde milli basketbolcu Furkan Korkmaz'la birlikte görüntülenen İrem Sak, aşk dedikoduları hakkındaki sessizliğini bozdu.

    Sadece yemek yedik

    Geçtiğimiz günlerde milli basketbolcu Furkan Korkmaz'la birlikte görüntülenen İrem Sak, aşk dedikoduları hakkındaki sessizliğini bozdu. Önceki gün Etiler'de objektife takılan oyuncu, sorular üzerine "Sadece beraber yemek yedik, arkadaşız" dedi. "Modern Kadın" adlı yeni diziyle ekrana dönmeye hazırlanan Sak, projeyle ilgili sorulara da şöyle yanıt verdi: "Ön hazırlıklara erken başladık. Çok güzel bir proje. Birçok konuk oyuncu da olacak. Beni aşırı heyecanlandıran bir iş."(Deniz BOY)

    Lütfen aşı olalım

    Ünlü oyuncu Nilgün Belgün ve şarkıcı Doğuş, aşı oldukları anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. 3'üncü doz aşısını olan Doğuş, "Lütfen aşı olalım, olmayanları da kınıyorum" dedi. Belgün ise yeniden aşı sırası geldiğini esprili bir şekilde dile getirdi: "Bu da burada kalsın. Nihayet aşı benim yaşa geldi. Nihayet aşımı oldum. Şifa olsun."

    Amerika'dan geldi, sete çıktı

    Amerika'da oyunculuk eğitimi alan Erdi Ünver, Türkiye'ye döner dönmez sete adım attı. Kanal D'nin "Kırık Hayatlar" dizisine dahil olan Ünver, Barış rolünü üstlendi. Çekimleri İzmir'de gerçek-leştirilen dizideki rolü için fotoğrafçılık kurslarına katılan oyuncu, "Kaliteli bir ekibe dahil olduğum için mutluyum" dedi.

    Çifte kutlama

    Betül Demir, 25 Eylül'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği konserde iki ayrı kutlama birden yapacak. Şarkıcı, hazırlıklarını sürdürdüğü konserde hem sanat hayatının 15'inci yılını hem de yeni yaşını kutlayacak.

    Yarın sahnede

    Müzisyen ve yazar Tuna Kiremitçi, yarın akşam Zanzibar Zorlu'da sahneye çıkacak. "Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları I-II" albümlerinde yer alan şarkıları seslendirecek olan sanatçıya mikrofonda Elis Dubaz eşlik edecek.

    Albüm bağımlısıyım

    Ebru Yaşar geçen hafta Elazığ'da sahneye çıktıı. Yaşar konser öncesi şu açıklamayı yaptı: "Bundan sonra her yerde Ebru Yaşar şarkılarının çalması için elimizden geleni yapacağız. Çünkü üretiyorum ve çalışıyorum. Takdir de her zaman halkındır. Onlarla gönül birliği yaptım. Birçok insan için çok zor olan albüm aslında benim için bir bağımlılık... Albüm bağımlısıyım."

    Konserde abi-kardeş düeti

    Barabar önceki akşam BKM Yaz Etkinlikleri kapsamında Maximum Uniq Açıkhava'da sevenleriyle buluştu. Türk halk müziği eserlerini Batı müziği enstrümanlarıyla yorumlayan Serkan Keskin, Taner Ölmez, Fırat İkisivri, Caner Malkoç, Cihan Tanrıverdi, Özgür Taş, Serkan Polat ve Sibel Altan'dan oluşan grup, kendilerine has bir konsere imza attı. Ölmez, müzisyen abisi Taylan Özgür Ölmez'i de sahneye davet etti ve beraber 3 şarkı seslendirdiler. Taner Ölmez, "Bir söğüt gölgesinde oturup 'Memleket Nere' albümündeki şarkıları söyledik. Albümü de o anda kaydettik" dedi. Serkan Keskin'in sevgilisi oyuncu Meriç Aral da izleyiciler arasında yer aldı.

    Biz bir aileyiz

    Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Marcao Teixeria önceki gün Aqua Florya AVM'de kızıyla alışveriş yaparken görüntülendi. Ünlü futbolcu, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı tartışma hakkında şunları söyledi: "Kerem, kardeşim. Maç arasında yaşanan bu olay için çok üzgünüm ama biz bir aileyiz. Kısa süre içinde toparlanıp Galatasaray için ter dökeceğim."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Furkan Korkmaz Basketbolcu İrem Sak Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title