Haberler

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçları şifresiz kanalda mı? İşte cevabı

Güncelleme:

Dün futbolseverler Şampiyonlar Ligi'ndeki Beşiktaş-Dortmund maçını Exxen'de takip etti. Şampiyonlar Ligi'nde olduğu gibi Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçları da dijital platform Exxen'de. Exxen platformuna abone olan kullanılar, internet üstünden müsabakaları seyredebiliyor.

Bu sezon UEFA organizasyonlarının yayın hakları Acun Ilıcalı'nın kurucusu ve sahibi olduğu Exxen'de yayınlanıyor. Dijital platformları kullanmakta zorlanan futbolseverler, dün Beşiktaş'ın maçında çeşitli sıkıntılar yaşadı. Bazı bölgelerde internet yüklenmelerinden dolayı yayında kopmaların olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçları şifresiz kanalda mı? İşte cevabı

ABONE OLMAK GEREKİYOR

UEFA organizasyonlarındaki tüm müsabakalar Exxen'den yayınlanacak. Bu akşam Galatasaray'ın Lazio ve Fenerbahçe'nin Frankfurt'ta deplasmanda oynayacağı karşılaşma da dijital platform Exxen'de. Maçı takip etmek isteyen futbolseverlerin bu platforma ücret karşılığında abone olması gerekiyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçları şifresiz kanalda mı? İşte cevabı

ÖNCE ASLAN SAHNE'DE

Temsilcilerimizden Galatasaray, 19.45'te Türk Telekom Arena'da İtalyan ekibi Lazio ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe ise deplasmanda. Sarı-Lacivertliler'in Alman ekibi Frankfurt ile oynayacağı karşılaşmada 22.00'de ilk düdük çalacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Exxen Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Çınar Saraç:

Bir kuruş vermem acunun kanalına zaten Türk futbolu bitmiş başarı yok

34
8
yanıtYanıtla
Kaya Bey:

platform Acunun olmasa alacakmısın?

yanıt5
yanıt10
Uğur Duran:

Belki 2 dakike geriden geliyor ama ücretsiz daha cazip

21
2
yanıtYanıtla
DK :

Başarılar Galatasaray :))

5
3
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

özetlerine bile bakmayı düşünmüyorum. bizde futbol bitmiş bitmiş işte.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title