Haberler

21 yıllık eşini terk ederek kuzenine kaçan kadından pişkin savunma: Yıllar sonra cenazede görünce kaçtım, pişman değilim

Güncelleme:

Hafta içi her gün ekrana gelen Fulya ile Umudun Olsun programına başvuran Mustafa Bey, 21 yıllık eşinin kuzenine kaçtığını söyleyerek yardım istedi. Evliliğini kurtarmak istediğini söyleyen Mustafa Bey, canlı yayında eşi için şarkı bile söyledi.

"BİR KADIN BAŞKA ERKEKLE BERABER OLURSA HAYIR GELMEZ"

Dün ilk kez karşı karşıya eşler arasında tansiyon yükseldi. Teyzesinin oğluna kaçan Sevgi Hanım bu zamana kadar yaşadıklarını şöyle anlattı: "O şiirleri şarkıları bana şiddet uygulamadan önce yapsaydı şu an burada olmazdım. Beni dövdüğü günler oldu. Ben sana 21 sene çocuğum için katlandım. Ben seni sevmiyorum. Bir kadın başka bir erkekle beraber olursa o kadından hayır gelmez. Ben Ömer'i (kuzeni) istiyorum. Burada böyle şarkı söyleyen adam evde terör estiriyor."

21 yıllık eşini terk ederek kuzenine kaçan kadından pişkin savunma: Yıllar sonra cenazede görünce kaçtım, pişman değilim

"ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ AŞIK OLDUĞUM KUZENİME KAÇTIM, PİŞMAN DEĞİLİM"

"Mustafa beni seviyor ben de Ömer'i. ben 15 o da 16 yaşındaydı biz birbirimizi sevdik. Teyzem çocuğumuzu sakat olur diye beni oğluna istemedi. O da bizim içimizde kaldı yıllardır o başka biriyle evlendi ben başka biriyle evlendim. Ama onun karısı öldü ben de cenazesine gittim. Orada Ömer'le birbirimizi gördük yine bir şey hissetmedik. Sonra eve geri döndüm ama sonra Ömer'e kaçtım. Ben pişman değilim. Kadının da delikanlısı olur ben pişman değilim."

Karısının sözlerine sinirlenen Mustafa Bey de "Ben utanmıyorum seni kurda kuşa yem etmeyeceğim. Ben boşanmıyorum.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Fulya ile Umudun Olsun Fox Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500

Yorumlar (2)

senata silva:

Türk Milleti teknolojiye hazırlıksız yakalandı, MSN'le başlayıp, facebook, Twitter, İnstagram ve Whatsapp ile devam eden bu tür işler aslında, düşüncelerin ortaya çıkmasıdır. Teknoloji bilinç altımızı ortaya çıkarıyor..

52
10
yanıtYanıtla
halil yaman:

ne sosyal medya ne başka bişey;bütün bunların son bulmasının bir yolu var.Akp iktidarının ilk 5-6 yılındaki ekonomi politikasına dönerse hepsi biter. neydi o ?:mümkün olduğunca az harcama yapmak,az yatırım yapmak,tasarruf bilinci,böyle yapınca halka akan para dip yapacağından hem pahalılık yerine ucuzlama oluşur hem de insanlar tekrar o eski bakımsız parasız gariban günlerine dönecektir.kadına bakıyorsun 15 sene önceki fotosunda gariban,şimdi yaşlanacağına gençleşip güzelleşmiş,tabi bunlar olur.

21
23
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title