Haberler

TFF Başkanı Nihat Özdemir'den 'tazminat' sorusuna yanıt: Şenol Güneş konusunu bile açmadı

Güncelleme:

Milli Takım hikayesi sona eren Şenol Güneş, ayrılık görüşmesinde tazminat konusunu gündeme getirmedi. Nihat Özdemir, Şenol Güneş'in görüşmede, "Pazarlık yapmam söz konusu olamaz. Siz ne karar verirseniz kabulümdür" dediğini açıkladı.

Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar'ın köşe yazısında TFF Başkanı Nihat Özdemir ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı.

Şenol Güneş'in, ayrılık görüşmesinde tazminatla ilgili, "Pazarlık yapmam söz konusu olamaz" dediğini ifade etti.

Şenol Güneş, ne kadar tazminat aldı? TFF Başkanı Nihat Özdemir, tüm detayları açıkça paylaştı

İşte Munyar ile Nihat Özdemir arasında gerçekleşen diyalog:

"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'e, A Milli Takım Teknik Direktörlüğü ile ilgili Almanya U21 Takımı'nın Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un adının öne çıkması konusunu sordum, yanıtladı:

- Görüşüyoruz. Henüz görüşmelerimiz sürüyor.

Biraz daha bilgi almaya çalıştım:

- Sizin için ibre daha çok Kuntz'dan yana mı?

Şu yanıtı verdi:

- Görüşme aşamasında olduğumuz için henüz net bir şey söyleyecek durumda değilim.

Açıkça söylemese de Özdemir'den TFF'nin yeni dönemde A Milli Takım için yabancı teknik direktörle yola devam etmek istediği izlenimini edindim.

"SİZ NE VERİRSENİZ KABULÜMDÜR"

Şenol Hoca tazminat konusunu hiç açmadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'e Şenol Güneş'in tazminatı konusunun kamuoyunda çok tartışıldığını anımsattım, yanıtladı:

- Şenol Hoca, görevi bırakırken tazminat konusunu hiç açmadı bile.

Şenol Güneş'in tazminat konusunda yine de TFF'ye bir mesaj vermiş olması gerektiğini düşündüğüm için ısrarla sordum, Özdemir şu yanıtla yetindi:

- Şenol Hoca, 'Benim oturup sizinle para pazarlığı yapmam söz konusu olmaz. Siz ne takdir ederseniz, ne karar verirseniz kabulümdür' dedi."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Şenol Güneş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

baklavacı çeto :

aslında teknik adamlara sözleşme imzalatılırken başarısız olmaları durumunda kendilerine herhangi bir tazminat ödenmeyecektir maddesi kontrata eklenmelidir bence.

27
10
yanıtYanıtla
vedat cici :

FATİH TERİME DUYURULUR

17
18
yanıtYanıtla
MEHMET ALİ KESGİN:

FATİH TERİM MİLLİ TAKIMDAN 5.2 MİLYON LİRA TAZMİNAT ALIP OLDUĞU GİBİ ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA BAĞIŞLAMIŞTIR...

yanıt1
yanıt2
Yusuf Açıkyıldız:

Futbol Federasyonunun başına Futbolcu gelsin kardeşim. Türk Milletinin gönlüne taht kurmuş, futbolun ve futbolcunun derdini anlayan emektar futbolcular gelsin. Allah Akıl Fikir versin. Bu kafayla Milli Takımdan bi cacık olmayacağını ahanda buraya yazıyorum. Keşke şu Federasyonu değiştirebilseydik. İş adamlarının ne işi var futbolla, sporla. Gitsinler kendi işlerine baksınlar. Ekmeği ekmekçiye versinler. Bakın Basketbol Federasyonunun başına eski basketbolcu Hidayet TÜRKOĞLU geldi. Ne kadar güzel

16
7
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Bir sefer akim kayip etti diye hemen alindi öyle terim coktan gitmiş olmali idi cekemeyen cok

7
4
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Aynen öyle Terim izlemişsindir galiba şenol hocamızı

3
0
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Alan kadar veren de kabahatli olacağı için her iki tarafın da haysiyetini koruma çabaları. Yalandan kimse ölmez bu memlekette!

0
1
yanıtYanıtla
Serdar Çelik:

Merak ettim neyi haketmişde ne verilecek..ne verirseniz kabulüm derken halamı para verilecek kendisine...NE GÜZEL DÜNYA DİMİ...başarısızlığın bile ödüllendirildiği bir dünya..ALLAH YEDİRMESİN..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title