Haberler

Sınırları zorlayan Eda Taşpınar, kumsalda çırılçıplak poz verdi

Güncelleme:

Uzun süredir Yunanistan'da tatil yapan moda ikonu Eda Taşpınar, Instagram'daki cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek kalçasını şapkasıyla kapattığı çıplak bir fotoğrafını yayınladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Eda Taşpınar, son paylaşımında adeta sınırları zorladı. Şimdilerde Yunanistan'da tatil yapan ve sık sık bronzlaşan Taşpınar, kumsalda çektirdiği bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

ÇIRILÇIPLAK POZUNU PAYLAŞTI

Instagram'da 602 binden fazla takipçisi bulunan 41 yaşındaki Eda Taşpınar, kumsalda çırılçıplak uzandığı bir pozunu paylaştı. Taşpınar, vücudunda sadece şapkasıyla kalçasını kapattığı paylaşımına "Hisset ve özgürlük" notunu yazdı.

Sınırları zorlayan Eda Taşpınar, kumsalda çırılçıplak poz verdi

Her yıl aylarca yaz tatili yapan Eda Taşpınar, Instagram hesabından da sık sık cesur pozlarını paylaşmayı ihmal etmiyor.

İşte Eda Taşpınar'ın bazı pozları...

Sınırları zorlayan Eda Taşpınar, kumsalda çırılçıplak poz verdi

Sınırları zorlayan Eda Taşpınar, kumsalda çırılçıplak poz verdi

Sınırları zorlayan Eda Taşpınar, kumsalda çırılçıplak poz verdi

Sınırları zorlayan Eda Taşpınar, kumsalda çırılçıplak poz verdi

Sınırları zorlayan Eda Taşpınar, kumsalda çırılçıplak poz verdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Eda Taşpınar Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

Metin Yalcin:

Kıymetli olan gizlenir, değersiz olan sergilenir ..

729
136
yanıtYanıtla
sivri :

bu dediğin doğru ama göreceli her şey bu dediğine dahil değil eminim sende sosyal platformlarda aldığın ya da kullanmaya başlayacağın birçok şeyi sergilemişşindir araba ev telefon gittiğn mekanlar aşdığın hediyeler sana gelenler vs vss gider bu

yanıt5
yanıt25
HAKAN ARSLANOĞLU:

Ünlü bayanlar kıymetli olanı gizleseydi ünlü olamazlardı..

yanıt44
yanıt7
Serdar Cakmak:

Edep yahu edep, bu nedir böyle kendini kocasına sergiliyecegine tum insanlara sergilemiş bunu goren ergen kızlarda bunlara ayak uydurmaya çalışıyor, Türkiyemizi başta imanımızı bu tür resimleri ile zayıflatirlar sizden ricam böyle şeylere kayıtsız kalmayın, bu tür resimlerin gündem olması herşeyi sıradanmış gibi gösterir ve daha kotu sonuçlar doğurur ben bu fotoğrafı kınıyorum.

419
82
yanıtYanıtla
Timur Cakir:

Kadın memleketinden poz vermiş!!!Bu ülkeye gelme sen memleketinde kal!!!!!

371
86
yanıtYanıtla
Hepimizin Var :

birakin bu kiyamet geliyor ayaklarini, cok edeplisiniz madem burada ne isiniz var bir de yorum yapmissiniz. size ne insanlar isterse ciplak gezer.

74
304
yanıtYanıtla
Mehmet :

haber okumak içn buradayız magazin haberleri önce haber bölümünde yayınlanıyor

yanıt6
yanıt0
Eray Içkaya:

TEK MEZİYETİ BEDENİ İŞTE NE YAPSIN EKMEK PARASI

318
40
yanıtYanıtla
Şehmus Galaycı:

Kıskanmayın kadın felaket. Yok böyle bir tatlılık.

100
248
yanıtYanıtla
ŞABAN ALİ OCAKCI :

sorsan bunlardan iyi kadın savunucusu yok ama kadını yani kendilerini bir meta olarak ortaya saçıyorlar

264
31
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title