Haberler

Anne ve babasını bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkan adam 19 kardeşi olduğunu öğrendi

Güncelleme:

Almanya'da yaşayan 4 çocuk babası 35 yaşındaki Alexander Schlıenbecker, hiç görmediği biyolojik ailesini bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Anlı, 33 yıl önce ablasıyla birlikte İzmir'den evlatlık edinilen Alexander Schlıenbecker'in ailesini 2 dakika içinde buldu. Mardinli bir ailenin oğlu olduğunu öğrenen Alexander, bildiği ablası dışında 19 kardeşi daha olduğunu öğrendi.

Almanya'da yaşayan 4 çocuk babası 35 yaşındaki Alexander Schlıenbecker, 20 Mayıs 1988 yılında kendisi 2 ablası ise 3 yaşındayken bir notla İzmir Konak'taki Mersinli Camiinin önüne bırakıldı. Almanya'da yeni bir isimle yeni bir hayata başlayan Alexander Schlıenbecker, yıllar sonra evlatlık edinildiğini öğrendi. Bu gerçekle uzun bir süre yaşayan Schlıenbecker, Türk arkadaşları aracılığıyla Müge Anlı'ya başvurdu.

BİR NOTLA ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA BIRAKILDILAR

"Bu çocukların isimleri Vedat ve Hülya'dır... Onları bu dünyada benden ve Allah'tan başka kimsesi yoktur. Onlarla 1 ay sokakta kaldım. Nereye çağrılsam da gerçekten aç kaldık. Birkaç gün ne yapacağımı bilmiyorum. Ben çok çaresizim. Çocuklardan biri erkek, diğeri kız. Türkçe bilmiyorlar. Kim onlara yardım ederse, Allah da ona yardım eder. Allah'a şükürler olsun" yazılı notla birlikte Karşıyaka Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edilen iki kardeşi, Alman karı koca Gerlinde ve Werner Schlienbecker çifti 14 Aralık 1988 tarihinde evlatlık edindi.

Anne ve babasını bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkan adam 19 kardeşi olduğunu öğrendi

19 KARDEŞİ DAHA OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Müge Anlı, hikayesinden çok etkilendiği Alexander Schlıenbecker'in 33 yıldır ayrı kaldığı biyolojik ailesini dakikalar içinde buldu. Mardinli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Schlıenbecker'in Ankara'dan yayına bağlanan babası Adil Yaman, maddi imkansızlıklar sebebiyle çocuklarını cami avlusuna bıraktığını, şu anda 11 çocuğu olduğunu ve adını Vedatkoyduğu oğluna bir an evvel sarılmak istediğini söyledi. Duygusal anların yaşandığı programda, Vedat Yaman olduğu anlaşılan Alexander Schlıenbecker'in annesi Fatma Hanım da yayına bağlandı. Çocuklarını verdikten sonra eşinden ayrıldığını başka bir kişiyle evlendiğini söyleyen Fatma Hanım, kendisinin de 8 çocuğu olduğunu ifade etti.

Anne ve babasını bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkan adam 19 kardeşi olduğunu öğrendi

YILLAR SONRA AİLESİYLE BİR ARAYA GELECEK

Yıllarca aradığı ailesine yalnızca 2 dakikada ulaşan Vedat Alexander Schlıenbecker, ne duyduklarına ne de gördüklerine inanamadı. Program boyunca cümle kurmakta güçlük çeken Alexander Schlıenbecker, Müge Anlı'ya teşekkür ederken bir sonraki gün ekrana gelecek programda anne ve babasıyla yan yana gelmek istediğini belirtti.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Müge Anlı Atv Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Uğur Duran:

adam aradığına arayacağına pişman olmuştur....!!.... Şaka maka bu programların kurgu olduğu anlaşıldı ama insanlar hala film izler gibi izliyorlar

55
41
yanıtYanıtla
Theo:

Normaldir Almanyada benim 50 den fazla çocuk var malesef Baba demiyorlar

12
61
yanıtYanıtla
ali yazar:

KERDEŞ NE İŞ YAPIYOSUN ÇOCUK YAPMAK

43
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title