Haberler

Aşiret düğününde damada takılan parayı 4 kişi zor taşıdı

Güncelleme:

Siirt'te gerçekleşen bir aşiret düğününde damat takılan paraları taşımakta zorlanınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Son dönemlerde Güneydoğu'da yapılan görkemli aşiret düğünlerine bir yenisi daha eklendi. Katılımın yoğun olduğu düğünlerde kültüre bağlı olarak yüksek miktarda takı takılması zaman zaman ortaya ilginç görüntüler çıkarıyor.

DAMAT TAŞIYAMADI, ÜÇ KİŞİ YARDIMINA GELDİ

Bunun son örneğini Sirtt'te gördük. Kentin ileri gelenlerinden birinin düğününde takılan paraları tek başına taşımakta güçlük çeken damat, yanındaki üç kişiden daha destek aldı. Damada takılan takıların ağırlık yapmaması için paralar, rulo halinde diğer 3 kişinin de boynuna asıldı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Damadın ve yanındakilerin para nedeniyle görünmediği videolar, sosyal medyada en çok izlenenler arasında yer aldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Yaşam

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

ENGİN :

bu kadar takı takacak parası olanlar neden devlete elektrik paralarını ödemiyorlar. vergilerini vermiyorlar.

84
33
yanıtYanıtla
Fakır:

iki öğrenciye burs ver, garibanların yardımına koş desen. get dövlet versin der bu şahıslar

55
42
yanıtYanıtla
müdür :

cahillik manzaraları..

59
29
yanıtYanıtla
abdullah :

hakikaten dövlet bunlara bohmir herhalde, böyle bir görmemişlik yok çünkü.

58
24
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

iyi ki eski mısırda yaşamıyor. yoksa o paralar seninle beraber mezara girecekti damat bey.

18
12
yanıtYanıtla
Islam Dündar:

Bu düğün Adana ceyhanda olmuş Siirt'te değil

7
14
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Bilim teknoloji ne kafdar gelişrse gelişsin, en fazla okumuşu profesörü doçenti dahil herkes kendi ırkına sahip çıkacak destekleyecek . bu ayrı bişey.

9
10
yanıtYanıtla
COVİD 19:

Bu aşireti tanıyorum ''Görgüsüz Aşireti'' diyorlar bunlara..

6
1
yanıtYanıtla
Nahit Büyükdağ:

aşiretlerde de ekonomik sıkıntı var demek ki eskiden altın takılırdı 100 kilo 200 kilo şimdi para takıyorlar

1
0
yanıtYanıtla
PALA BABA :

bunlar bu parayı nereden buluyorlar? bu sadece takı, yani çekirdek parası, servetleri ne kadar acaba? ne iş yaparlar? hesabımda 250.000'i görüp takibe alan devlet biliyordur sanırım.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title