Haberler

Şeyma Subaşı, sevgilisinin düğün vaadini paylaştı: Tüm dünya bir sene boyunca konuşacak

Güncelleme:

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, takipçileri için 14 dakikalık bir video paylaştı. Sevgilisi Mohammed Elsaloussi'nin kendisine bir sene boyunca tüm dünyanın konuşacağı bir düğün yapacağını söyleyen Subaşı, bir ay sonra Miami'ye taşınacağını ve Türkiye'de yaşamayı düşünmediğini de belirtti.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kendi adını taşıyan YouTube kanalında özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 14 dakika süren videosunda, hayatıyla ilgili aldığı kararları açıklayan Subaşı, yeni bir şirket kurduğunu ve bu şirkette saçlarından ayak tırnaklarına kadar kullandığı tüm ürünlerin yer alacağını söyledi. Ayrıca bu firmayla kendi kullandığı mum, çakra yağı, kremler, spor kıyafetleri gibi birçok ürünün de satışa sunulacağını belirten Subaşı, şirketinin ismini kurulduktan sonra açıklayacağını söyledi.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden düğün vaadini paylaştı: Tüm dünya bir sene boyunca konuşacak

"SANA ÖYLE BİR DÜĞÜN YAPACAĞIM Kİ DÜNYADAKİ HERKES BİR SENE KONUŞACAK"

Bodrum'da aile tatili yaptıklarını belirten Subaşı, anne ve babasının sevgilisi Mohammed Elsaloussi'yi çok sevdiğini ve iyi anlaştıklarını söyledi. "İsteme oldu aslında. Mohammed Elsaloussi beni ailemden istedi" diyen Subaşı, Bodrum'da daha fazla yakınlaştıklarını ifade etti.

Düğünü nerede yapacaklarını bilmediğini ifade eden Subaşı, "Bana, 'Sana öyle bir düğün yapacağım ki bir sene boyunca dünyadaki herkes bizim düğünümüzü konuşacak' dedi" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'DE YAŞAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Bir ay sonra Miami'ye taşınacağını duyuran Şeyma Subaşı, kızı Melisa'nın İstanbul'da okuyacağını ve bu nedenle onu görmek için her ay Miami ve İstanbul arasında mekik dokuyacağını belirtti. Subaşı, bu yıl Melisa'yı Miami'ye götüremeyeceğini ancak gelecek yıl götürebileceğini de sözlerine ekledi. Sevgilisi Mohammed Elsaloussi'nin gittikleri her ülkede ev almak istediğini belirten Subaşı, Türkiye'de yaşamayı düşünmediğini açıkladı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Şeyma Subaşı Türkiye Subaşı Miami Haberler

500

Yorumlar (5)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Ülkemizde ki fiyat artışları sona erdi, enerjiye yakıta vergiye yapılan zamlar unutuldu, mülteciler, göçmenler, sığınmacılar sorunları sona erdi bizlerde Nafaka avcısı Şeyma'nın düğününü konuşacağız.

43
8
yanıtYanıtla
Fakır:

Amerikanyadaki dayıoğlunu aradım nasıl konuşuyormusunuz dedim, teyzeoğlu daha bir sene konuşuruz dedi. sonra japonyadan zikituttiko kankam beni aradı abi bu teklif yıllarca konuşulur dedi. velhasıl tüm dünya bunu konuşuyor. kendisi ülkemizin bir değeri neticede

38
11
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

seyma seytan seninle gurur duyuyordur

23
7
yanıtYanıtla
ferfer :

yurt dışında maşallah bizi çok güzel temsil ediyor kızımız maşallah nazar değmesin yunan,arap demiyo önüne hangi zengin çıkarsa gururla bizi temsil ediyo maşallah kızımıza:)))))

19
1
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Isabetli karar. Başta bizi,turk medyasıni , acunu ve ekonomiyi rahat bırakıp, ötede ne halin varsa gör. sevilmiyorsun.

9
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title