Haberler

Dünya bu esrarengiz fotoğrafı konuşuyor! Kullanılmayan askeri hastanede hayalet görüldü

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennessee eyaletinde, iç savaş sırasında inşa edilen bir askeri hastanede esrarengiz bir fotoğraf çekildi. Bölge halkı, bu fotoğraftaki kişinin daha önce orada tedavi gören bir asker olduğunu iddia ediyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennessee eyaletinde, Amerikan iç savaşı sırasından kalma hastanede ilginç olaylar yaşanıyor. Yöre halkı tarafından da perili olarak adlandırılan hastanenin bahçesinde kaydedilen bir fotoğraf karesi sosyal medya kullanıcılarını hayrete düşürdü.

Dünya bu esrarengiz fotoğrafı konuşuyor! Artık kullanılmayan hastanede asker hayaleti görüldü

SAVAŞ SIRASINDA TEDAVİ GÖREN ASKER

Bölgede emlakçılık yapan bir kişi tarafından kaydedilen fotoğrafta, beyazlar içerisinde bir kişinin olduğu görülüyor. Fotoğrafı çeken kişi, savaş zamanında ameliyat edilen kişilerin bahçedeki çadırlara çıkarıldığını ve çadırlarda öldüğü bilgisini verdi.

Dünya bu esrarengiz fotoğrafı konuşuyor! Artık kullanılmayan hastanede asker hayaleti görüldü

FOTOĞRAF HAKKINDA TARTIŞMALAR BAŞLADI

Fotoğraf karesinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından konuyla ilgili tartışmalar alevlendi. Bazı kullanıcılar, fotoğraftaki kişinin "rahibe" olduğunu belirtirken, başka sosyal medya kullanıcıları ise "orada ölen askerin hayaletinin gezmesi daha güçlü ihtimal" şeklinde yorumlarda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

Uğur Duran:

bir şey sorcam... Nasıl anlamışlar burda daha önce görev yapan bir asker olduğunu? fotodakinin hiç bir yeri görünmüyor. filyasyon ekibinden bir arkadaş olmasın

25
1
yanıtYanıtla
Tarık Tanyıldız:

Bu kişi rahmetli dedemin dedesi coni leşş olup....abd iç savaşında telef olduktan sonra günahlarının çok ağır çıkmasından dolayı, ahirete alınmamış ve dünyaya geri dönememiş olup arada kalmıştır ve 160 yıldır oralarda dolaşmaktadır...buradan yetkililere sesleniyorum, lütfen dedemin dedesinin ruhunu özgürleştirin :DD

20
4
yanıtYanıtla
Fakır:

yav he he

10
2
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Yok yahu ne senaryolar kuruyorsunuz. Evi, barkı olmayan kimsesiz zavallı bir gariban :) Girmiş oraya kira vermeden barınıp yaşıyor.

1
0
yanıtYanıtla
Serdar sert :

Buna turizm haberu deyruz.

1
0
yanıtYanıtla
Ata Turkoglu:

Orda biri gercekden oturuyor adina hayalet denmis

1
0
yanıtYanıtla
Oguzhan TOPGÜL:

Tele takılmış poşet lan o

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title