Haberler

Masterhef ana kadroya kim girdi? 16 Eylül Masterchef kim kazandı? 16 Eylül Perşembe Masterchef ana kadroya giren isim kim oldu?

Güncelleme:

Masterchef Türkiye'de bu haftası elenen isim yerine dahil olan isim belli oluyor. Şeflerin gerçekleştirdiği özenli elemeler sonrasında yedek kadroda yer alan isimlerden en iyi tabağı çıkartan isim ana kadroya dahil olma hakkını kazandı. Peki, Masterchef 16 Eylül ana kadroya kim girdi? Masterchef yeni yarışmacı kimdir? Masterchef Türkiye ana kadrosuna kim dahil oldu? Masterchef'e kim katıldı? Masterchef Türkiye'ye 16 Eylül Perşembe yeni katılan isim kim? Masterchef Türkiye kim ana kadroya alındı?

MasterChef Türkiye'de hafta eleme heyecanının yanı sıra ana kadroya katılacak isim heyecanı da yaşandı. 16 Eylül akşamı yayınlanan bölümün yarışmacılar kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Şeflerin en çok beğendiği bir tabağın sahibi ana kadroya katılma hakkı kazandı. Masterhef ana kadroya kim girdi? 16 Eylül Masterchef kim kazandı? 16 Eylül Perşembe Masterchef ana kadroya giren isim kim oldu? Bu bağlamda izleyiciler en çok internette "Masterchef ana kadroya kim girdi? Masterchef yeni yarışmacı kimdir? Masterchef Türkiye ana kadrosuna kim dahil oldu? Masterchef'e 16 Eylül kim katıldı? Masterchef Türkiye'ye yeni katılan isim kim? Masterchef Türkiye kim ana kadroya alındı? MasterChef Türkiye' ana kadroya kim katıldı? Mastercher Türkiye'nin yeni yarışmacısı kim? Masterhef ana kadroya kim girdi?" sorularını aratmakta. İşte MasterChef Türkiye'nin ilk haftasında elenen yarışmacının yerine dahil olacak isim...

16 EYLÜL MASTERCHEF YEDEKLERDEN ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Her bölümü büyük bir heyecanla beklenen MasterChef Türkiye'nin bu akşamki yeni bölümünde yarışmanın yedek kadrosunda yer alacak ilk ismi belirleyecek ürün belli oluyor. Ana ürünü en iyi kullanarak MasterChef Türkiye'nin kazanan yemeğini yaparak yedekler arasından ana kadroya gidecek yarışmacı belli oluyor.

MasterChef yedeklerden ana kadroya kimin girdiği henüz belli olmadı. Kazanan isim açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

2. TURDA YARIŞACAK İSİMLER

  • Samet
  • Rabia
  • Araz
  • Pelin
  • Merve

İkinci turun ardından bir isim ana kadroya girmeye hak kazanacak.

  • 5. olan isim : Pelin
  • 4. olan isim : Rabia
  • 3. olan isim : Merve
  • 2. olan isim : Samet
  • 1. olan isim : Araz

Masterhef ana kadroya kim girdi? 16 Eylül Masterchef kim kazandı? 16 Eylül Perşembe Masterchef ana kadroya giren isim kim oldu?

ANA KADROYA GİREN İSİM : ARAZ

Buna göre Araz yedek kadrodan ana kadroya giren 4. yarışmacı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

masterchef Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title