Haberler

Bu kadarına da pes! 20 metrekarelik 1+0 daire için 2 bin 500 lira istiyorlar

Güncelleme:

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla talebin daha da arttığı kiralık daire sorunu giderek büyüyor. Talep fazla olunca kiralar da cep yakmaya başladı. İstanbul Maltepe'de 1+0 olarak kiraya verilen dairenin fiyatı "Yok artık" dedirtti. 20 metrekare kullanım alanı olan ve kendisine ait bir mutfağı olmayan daire için 2500 TL kira istenmesi, kiralık daire sorununu gözler önüne serdi.

İstanbul'da yüksek kiralar gündemden düşmezken Maltepe'de kiraya verilen 1+0 daire sosyal medyada tepkilere neden oldu. 20 metrekare kullanım alanı olan dairenin 2500 TL'lik kirası pes dedirtti.

FATURA VE AİDAT YOK

Maltepe'de büyük bir hastanenin yakınında, bir plazada yer aldığı ifade edilen dairenin kısa süreli kullanım için kiraya verildiği belirtildi. Daireyi kiralayan kişi kira ücretinin yanında elektrik, su, doğal gaz faturaları ile internet ücreti veya bina aidatı ödemiyor.

Kiralık daire sorunu giderek büyüyor! 20 metrekarelik 1+0 daire için 2 bin 500 lira istiyorlar

GENELDE YABANCILAR KİRALIYOR

Emlak ofisinden alınan bilgiye göre söz konusu binada bunun gibi 14 daire yer alıyor. Ve dairelerin 13'ü tutulmuş durumda. Söz konusu daireleri tedavi için hastaneye gelenlerin ya da hasta yakınlarının kısa süreliğine kiraladığı ve kiralayanların genellikle Lübnan, Mısır, Kuveyt gibi ülkelerden gelenler olduğu belirtildi. Fiyat ile ilgili yapılan açıklamada ise mal sahiplerinin istekleri doğrultusunda hareket edildiği ifade edildi.

MALTEPE'DE 2+1 YENİ BİNALAR 3 BİN LİRA

Dairede banyo, tuvalet ve eşyalar bulunuyor. Mutfak ise ortak kullanım alanı. Maltepe bölgesinde kiralık 2+1 yeni binaların fiyatı 3 bin ile 3 bin 500 TL bandında bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Maltepe Haberler

500

Yorumlar (12)

Hakan Ege:

Arkaşım normal,çünkü senin ülken ekonomisi geliştikce,dolar çıktıkca,kafasını göre millet fiyat artışı yapdıkca hükümetin halkına gerçekleri anlatmadıkca,sen ne istiyorsun ki?!

28
10
yanıtYanıtla
COVİD 19:

EEE kimse dert yanmasın suriyeli kardeşlerimizin ( ! ) ülkemizde oluşu bunu fırsat bilen ev sahipleri herkese müstehak kimse söylenmesin ! ! !

20
9
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Yakaladıysa affetmezler.!!

23
5
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Paranın pul olduğunu yazınnnn

19
7
yanıtYanıtla
Theo:

Almanya münihte olmasın bu ev

11
10
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

YUHH ULAN yuhh haksız kazanç elde edenler bir malın piyasa değerinden fazla olarak satması alalh yedirmesin sizlere ne diyelim

15
4
yanıtYanıtla
Akın Balcılar:

ÖTV düzenlemesi ile fiyat düşmesi gibi bir şey zaten yok. Araç bir hafta önce ülkeye giriş maliyeti 130 binin altındaydı satış Ufak bir zam yapılinca üst vergi dilimine girdi satış fiyatı 235 den 295 e çıktı. Düzenleme yapıldı 130 bandı 150 bine çıkarıldı. Araç şimdi 240 dan satılıyor. Yani sadece başa döndük. Ayrıca Müfettişler bı yeri gezecekse ... Cars ... Sat gibi firmaları gezsin periyodik alım ve satım la piyasayı extra yükselten onlar çünkü

14
4
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Türkiye’deki insanların yüzde 90 küsürü müslüman derler yaaa buna inanan var mı Müslümanlığın neresinde yazıyor haram yemek , faizcilik, hırsızlık , tefecilik , soygunculuk, fırsatçılık , bence yüzde 1 olması olmaz gerisi hikaye

2
1
yanıtYanıtla
Aliosman Yaman:

Istanbuldaki apartlari bi dolasin ne fiatlar var görün hele kavacik taraf abi 2900 tl ya yazik bunlarin vergileri peki ???? denetleme olmadigini biliyorum Allaha emanetiz

0
0
yanıtYanıtla
Aliosman Yaman:

Denetleyen yok net

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title