Haberler

Şenol Güneş'ten büyük fedakarlık! Sözleşmede yazan o rakamdan vazgeçti

Güncelleme:

TFF'nin karşılık anlaşarak yolları ayırdığı Şenol Güneş'in aldığı tazminatla ilgili soruya Başkan Nihat Özdemir yanıt verdi. Özdemir, "Hocamız büyük hizmetler ve fedakarlık yaptı. Tazminatında yazan maddenin yarısının daha azını verdik" dedi. Sözleşmesinde 30 milyon lira yazan Güneş'in yaklaşık 10 milyon lira aldığı belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

"O PARAYI ALMADI"

TFF Başkanı Nihat Özdemir, merak edilen tazminat konusuna yanıt verdi. Özdemir, "Şenol hocamızın büyük hizmetleri oldu, fedakarlık yaptı. Şu kadarını söyleyeyim, tazminat maddesindeki paranın yarısının daha azını verdik" diye konuştu.

"HER SÖZLEŞMEDE OLDUĞU GİBİ"

Nihat Özdemir, Kuntz'un tazminatıyla ilgili yöneltilen soruya da "Gayet uygun şartlarda bir tazminat maddesi var. Her sözleşmede olduğu gibi" cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Şenol Güneş Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Emre Akgül:

O parayi almadi diye sevinecekmiyiz simdi. Basarisiz olmussun 10 milyon calismadan almissin hadi senol guneste suc yok o zaman o paranin carcur olmasina neden olan o sozlesmeyi kim yazmissa kabul etmisse o sorumluluk almali. Almis midir sanmam

28
7
yanıtYanıtla
Uğur Sezgin:

Ne demek bu şimdi h,c b,r başarın olmamış 10 milyon parayı ne diye alıyorsun bumu fedAkarlık kim devletin malını mülkünü parasını haketmeden almışsa boğazından gelsin heralde en son Şewnol hocaya sıra gelir milyar dolarları götürenler var

28
3
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

alacak tabı.sen ısten cıkarılınca tazmınat almıyomnu.o zaman senın basarına goremi tazmınat alıyorsun.

2
3
yanıtYanıtla
corç:

şov.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title