Haberler

TFF, A Milli Takım'ın hocası Stefan Kuntz'a 1.5 milyon euro maaş ödeyecek

Güncelleme:

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'un alacağı maaş belli oldu. Kuntz, Milli Takım'dan 30 milyon TL kazanan Şenol Güneş'in yarısı kadar bir ücrete 3 yıllık imzayı attı. Alman hocanın, TFF'den yıllık 1.5 milyon euro maaş alacağı öğrenilirken sözleşmesinde tazminat maddesi de bulunmuyor.

A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi resmen başladı. Alman hocanın ne kadar kazanacağı en çok merak edilen konulardan biri olurken, TFF'nin Kuntz'a ödeyeceği maaş ortaya çıktı.

TAZMİNAT MADDESİ BULUNMUYOR

Ajansspor'un haberine göre; 58 yaşındaki teknik adam, yıllık 1.5 milyon Euro maaş alacak. Bugünkü güncel döviz kuruyla yaklaşık 15 milyon 200 bin liraya tekabül ediyor. Ancak Alman hoca maaşını euro cinsinden alacak. Alman hocanın sözleşmesinde tazminat maddesi de bulunuyor.

ŞENOL GÜNEŞ'İN ÜCRETİ 30 MİLYON LİRAYDI

Kuntz'dan önce millilerin başında yer alan Şenol Güneş, TFF ile yıllık 3.2 milyon euroya sözleşme imzalamıştı. Ancak, söz konusu sözleşme 1 Haziran 2019 tarihindeki euronun değeri karşılığında Türk Lirası'na çevrilmişti. Bu da 20 milyon 800 TL'ye tekabül etmişti. Güneş'in ücreti her yıl enflasyon oranında artırıldı. Güneş'in bu yılki ücreti yaklaşık 30 milyon liraydı. Bu durumda TL bazında bugünkü döviz kuruna göre hesaplandığında Stefan Kuntz, Şenol Güneş'in yarısı bir maaşa millilere 3 yıllık imza attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Stefan Kuntz Şenol Güneş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (6)

tövbekar 34:

fartih terim ve senol günes milli takimi sömürdü yedi bitirdi yüksek maas pirim tazminat diye yaziklar olsun ac gözlülere

5
0
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

arkadaş bu paralar kimin cebinden çıkıyor. her zaman para yurtdşına çıkıyor. içeriye para girmiyor. parayı kapan kendi ülkelerine transfer ediyor. sponsorlar derseniz onlarda ayrı bir hikaye. kimse maç izlemesin gitmesin. bu kadar sömürü yetmezmi millet.

1
0
yanıtYanıtla
Erdinç Memiç:

Vay bee 1,5 milyon Euro para değilmiş gibi nasılda hafife alınmış.

1
0
yanıtYanıtla
Bozkurt :

Biri yillik 3 milyon euro biri 5 milyon euro... napiyot abi bunlar.bu paralari... ye ye bitmez

1
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Şoke oldum ya

0
0
yanıtYanıtla
Kemal Yavuz:

Ozaman desenize Fatih Terim’i uzaktan bile göremez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title