Haberler

    Hande Erçel ile ilgili haber olay yarattı

    Güncelleme:

    İngiliz Glamour dergisinin süper model Thylane Blondeau hakkında web sitesinde yayınladığı bir haber ortalığı karıştırdı. Dergi, modelin bağımsız eleştirmen TC Candler'ın 1990'dan beri her sene yaptığı 'Yılın en güzel yüzleri' listesinin 6 yaşındayken birincisi olduğunu, 2021'de bu unvanın Hande Erçel'e gittiğini yazdı. Ancak derginin haberinde bir yanlışlık var. Çünkü 'Yılın en güzel yüzleri' listesi, 30 Kasım'da belli olacak.

    Bu yanlış bilginin ardından Ürdün'de bir site, "Glamour Hande Erçel'i 2021'in en güzel kadını ilan etti" şeklinde bir haber yaptı.

    Yapılan haberler, Türkiye'de de sosyal medyaya bu şekilde yansıdı. Oysaki Hande Erçel sadece TC Candler'ın listesine giren 100 adaydan bir tanesi.

    Hayranlarının önerisi ve oylarıyla belirlenen ilk 100'e giren yüzler arasında Hande Erçel ile birlikte Çağatay Ulusoy, Akın Akınözü, Barış Murat Yağcı var.Erçel'in uluslararası rakipleri ise David Beckham, Dua Lipa, Scarlett Johansson, Natalie Portman ve Zendaya'nın da aralarında bulunduğu dünyaca ünlü yıldızlar.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Thylane Blondeau Hande Erçel Glamour Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title