Haberler

İzmir'de sağanak ve fırtına hayatı felç etti! Çatılar uçtu, heyelan nedeniyle yollar kapandı

Güncelleme:

İzmir'de dün etkili olan yağmur ve şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Kent genelinde etkisini öğleden sonra artıran yağışlı hava Çeşme, Urla, Güzelbahçe, Konak, Bayraklı ve Karşıyaka ilçesinde olumsuzluklara neden oldu. Gece saatlerinde ilçedeki aşırı yağış nedeniyle Tire-İncirliova Karayolu'nun Musalar ve Toparlar yol ayrımında heyelan meydana geldi.

İzmir dün etkili olan yağmurla birlikte şiddetli rüzgar da etkisini gösterdi. Konak Alsancak ile Karşıyaka Bahçelievler'de şiddetli rüzgarla etkili olan yağmur sonrası bazı ağaçlar yola devrildi.

İzmir'de sağanak ve fırtına hayatı felç etti! Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, heyelan meydana geldi

ÇATILAR UÇTU

Bazı çatılar rüzgarın etkisiyle uçtu. İlk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmazken, zemin katta kalan bazı ev ve işyerinde su baskınları oluştu. Belediye ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir'de sağanak ve fırtına hayatı felç etti! Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, heyelan meydana geldi

HEYELAN MEYDANA GELDİ

Gece saatlerinde ilçedeki aşırı yağış nedeniyle Tire-İncirliova Karayolu'nun Musalar ve Toparlar yol ayrımında heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle, karayolu ulaşıma kapandı.

İzmir'de sağanak ve fırtına hayatı felç etti! Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, heyelan meydana geldi

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Tire Kaymakamlığı kaynakları, heyelan sonrası Karayolları ekiplerinin bölgeye sevk edildiğini aktardı. Vatandaşların yol açılana kadar bu güzergahı kullanmamaları istendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzelbahçe Karşıyaka Çeşme İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title