Haberler

Derbide Uğurcan mı, Altay mı fark yaratacak? İstatistikler bir ismi işaret ediyor

Güncelleme:

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında gözler sürekli kıyaslanan Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır üzerine olacak. Bu sezon Uğurcan, bazı istatistiklerde ligin zirvesinde. Ancak iki takımın oynadığı oyundan kaynaklı ortaya çıkan farklılıklar var. Uğurcan, kurtarış yüzdesinde önde, Altay ise top kullanma becerisinde. İşte iki kalecinin de bu sezon ortaya koyduğu performanslar.

Süper Lig'de haftanın en kritik maçı Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında. Bu karşılaşmada iki yıldız kalecinin göstereceği performans merak konusu oldu. A Milli Takım'da forma rekabetinde olan Uğurcan ve Altay, takımlarının en önemli oyuncularından. Bu sezon Uğurcan Çakır, bazı istatistiklerde ligin zirvesinde.

Derbide Uğurcan mı, Altay mı öne çıkacak? İşte iki kalecinin ortaya çıkan istatistikleri

30 KURTARIŞ YAPTI

Uğurcan Çakır, bu sezon 8 maçta da forma giydi, kalesinde 8 gol gördü. Uğurcan 2 maçta gol yemedi. Yüzde 79 kurtarış yüzdesi var. Toplam 30 kurtarış yaptı. Ligin zirvesinde. Ancak topu oyuna sokma becerisi bu sezon iyi değil. Yüzde 65 topu oyuna sokma becerisi var. Trabzonspor'da Uğurcan topları daha uzun kullanıyor. Ayrıca Bordo-Mavililer, Fenerbahçe'ye nazaran çok daha açık oynuyor. Fenerbahçe denge ve geçiş oyunu takımı.

6 GOL YEDİ

Fenerbahçe'nin ligdeki 8 maçında da kalede Altay vardı. Altay, 3 maçta gol yemedi. Yediği gol sayısı 6. Yüzde 74 kurtarış yüzdesine sahip, toplam kurtarış sayısı ise 17. Altay'ın topu oyuna sokma yüzdesi de yüzde 76. Altay Bayındır, Uğurcan'a nazaran daha kısa ve risksiz paslarla oynuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Altay Bayındır Uğurcan Çakır Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title