Haberler

Son dakika! Ticaret Bakanı Muş: Dün bir günde 1,5 milyar dolarlık ihracat yaptık

Güncelleme:

Son dakika! Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ihracata dair dikkat çeken bir açıklama yaptı. 1974'te bir yılda 1,5 milyar dolar ihracat yapıldığını belirten Muş, dün bir günde 1,5 milyar dolarlık ihracat yapıldığını söyledi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medyadan ekonomiye dair önemli bir gelişmeyi duyurdu. Muş, dün bir gün içinde önemli bir ihracat rakamına ulaşıldığını vurguladı.

EKONOMİYE BİR GÜNDE 1,5 MİLYAR DOLARLIK KATKI

Twitter'dan yaptığı paylaşımla bir günde 1,5 milyar dolar ihracat gerçekleştirildiğini söyleyen Muş, 1974'te bu rakamın bir yıl içinde yakalandığını belirtti.

Bakan Muş yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye, 1974'te bir yılda 1,5 milyar dolar ihracat yapıyordu. 1990'da bir ayda 1,5 milyar dolar ihracat yapıyordu. Dün bir günde 1,5 milyar dolar ihracat yaptık. Daha çok çalışacağız. Daha çok üreteceğiz. Daha güçleneceğiz. İhracattaki başarı sürecek, Türkiye büyüyecek."

İşte o paylaşım:

Son dakika! Ticaret Bakanı Muş: Dün bir günde 1,5 milyar dolarlık ihracat yaptık

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

İhracat Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Oktay Şahin:

Sayın Bakan bey ekonomiden ihracattan anlamadığınız ve orayı hakketmediğiniz ne kadar belli,ihracat rekoru kırmak iyi bir kelime degildir,bu da bir nevi dısa bagimlılıktır,her gün her seye zam gelir mi arkadas? Dün benzine mazota zam geldi,bu gün gündemi unutturma cabası icinde olan bir haberle karsımizdasınız? Biberin sekerin yagin kiralarin araba fiyatlarından haberiniz var mı?

29
2
yanıtYanıtla
Eyyup Demir:

Resmen Milletin aklıyla dalga geciyorlar madem rekorlar kiriyoruz ucuyoruz dolar neden 9.5 tl yaklaştı bir gazeteci sormaz mi.eger doğruysa bu dolarlar birkaç kişinin cebine gidiyor devlete veya millete dönmedikten sonra niye kendi başarınız gibi millete atiyorsunuz

9
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title