Haberler

Sergen Yalçın, Avrupa defterini tamamen kapattı: Şansımız yok

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma umutlarının kalmadığını ifade etti. Yalçın, "İlk 2'ye giremeyiz artık. Şansımız olduğunu zannetmiyorum. Diğer maçlarımız da deplasmanda. UEFA Avrupa Ligi şansımız olur belki. Lige dönmemiz lazım" dedi.

Sergen Yalçın, ilk 3 maçta puan alınamamasının ardından acı gerçeği itiraf etti. Yalçın, "Artık şansımız yok" dedi.

"SKORA ALDANMAYIN

Takımda her zaman değişiklikler olabileceğini dile getiren Sergen Yalçın, "Yediğimiz gollerde savunma hatası olduğunu düşünmüyorum. Korner golü yedik. Belli eşleşmeler var, pozisyon alıyoruz. Kornerden gol yemedik herhalde bu zamana kadar. Takılıp kalmamak lazım. Nasıl bir önlem alırız, analiz ettikten sonra bakarız. Skora çok aldanmayın. Oyunun karşılığı bu değildi" dedi.

"HEP BERABER BEKLEYECEĞİZ"

Avrupa'daki rota hakkında Yalçın, "Lige dönmemiz lazım. Bundan sonra şansımız olduğunu zannetmiyorum. İlk 2 şansımız yok. Belki UEFA Avrupa Ligi şansımız olur, onu kovalayacağız artık. Diğer iki maçımız deplasmanda olacak. Sonucu hep beraber bekleyip görürüz" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Sergen Yalçın Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

Eren İsmail:

Abi ne ligi ya ligde şampiyon olsan nolcak sıfır çektin ülke puanını batırdım. Olmayın şampiyon lütfen. Kendinizi geliştirin. Pjanic iyi olsa Avrupa standartlarında Barça vermezdi batuschai iyi olsa chelse vermezdi. He ne olursa olsun Sergen iyi hoca olsa sıfır cekmezdi. Bırakın bu işleri. Rezillik.

35
16
yanıtYanıtla
normal insan:

tüh ya.halbuki lizbon maçı kıl payı kaçtı.onu ordan atsaydık bunu burdan yapsaydık.o,şu buraya kaçsaydı o da buna atsaydı yenerdik ya.neyse sağlık olsun bizim bol bol dövizimiz var yabancı futbolcuya vermeye.biz güçlü takımız.

19
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title