Haberler

Şebnem Şirin'in teyzesinden yürek dağlayan paylaşım: Ne olur son bir konuşmaya gitmeyin

Güncelleme:

Denizli'de erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından 12 bıçak darbesiyle öldürülen Şebnem Şirin'in teyzesi Selda Tokat'ın yeğeni için sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar yürek dağladı. Tokat mesajında, "Kız kardeşlerim ne olur son bir konuşmaya gitmeyin ne olur. Acımayın, kim size takıntılıysa uzak durun" ifadelerini kullandı.

Denizli'de 25 yaşındaki gıda mühendisi Şebnem Şirin cinayetiyle ilgili olarak tutuklanan zanlı Furkan Zıbıncı'nın, genç kızı 12 bıçak darbesiyle öldürdüğü ortaya çıktı. Kendisiyle evlenmek isteyen Şebnem'in isteğini kabul etmediğini ve kıskançlık yüzünden kavga ettiklerini iddia eden Furkan Zıbıncı, mahkemeye verdiği ifadesinde çok alkollü olduğu için neler yaşandığını hatırlamadığını söyledi. Şebnem Şirin'in yapılan otopsisinde vücudunun göğüs, yüz ve boyun kısmında toplam 12 bıçak darbesi olduğu, boğazına aldığı derin bıçak kesisiyle yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cinayet Türkiye'de infial yaratırken Şebnem Şirin'in teyzesi Selda Tokat yeğeninin ardından peş peşe duygusal mesajlar paylaştı.

"YAZACAK GÜCÜM YOK"

Tokat, olay günü Şebnem Şirin etiketiyle yaptığı paylaşımda, "Ah Şebnemimiz ah… Yeğenimi sevgilisi boğazını keserek öldürdü. Çok üzgünüm. Dünya güzeli yeğenim 23 yaşındaydı. Çok üzgünüm, Yazacak gücüm yok. Gencecik Şebnem, gözü dönmüş canavar tarafından katledildi" ifadelerini kullandı.

"KIZ KARDEŞLERİM, NE OLUR SON KONUŞMAYA GİTMEYİN NE OLUR"

Yeğenini toprağa verdikten sonra bir paylaşım daha yapan Selda Tokat, "Kız kardeşlerim ne olur son bir konuşmaya gitmeyin ne olur. Acımayın, kim size takıntılıysa uzak durun. Bizim ciğerimiz yandı. Başka Şebnemler olmasın. Bu ülke bizi koruyamayanların ülkesi… Kendinizi, kızınızı, kız kardeşinizi koruyun. Acımızı paylaştınız, hepiniz sağ olun" dedi. Acılı teyze Selda Tokat'ın duygu yüklü paylaşımları çok sayıda etkileşim aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şebnem Şirin Denizli Tokat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title