Haberler

"Eli ayağı düzgün olsun" diyerek iş ilanı veren İbrahim Tatlıses, arayanların talebini beğenmeyince hemen vazgeçti

Güncelleme:

12 yıl sonra yeniden konser maratonuna başlayan İbrahim Tatlıses, yoğunluktan dolayı müdürü için "Eli ayağı düzgün olsun" diyerek asistan ilanı açtı. Tatlıses kısa süre sonra ilanı kaldırarak, "Biz iş vermek istiyoruz arayanlar çene çalıyor anlamadım, ben de iptal ettim" dedi.

Uğradığı silahlı saldırı sonrası ölümden dönen ve uzun yıllar tedavi gören İbrahim Tatlıses 12 yıl aradan sonra konserlerine tekrar başladı. Yoğun tempoda işleri hafifletmek için yeni bir çalışan arayan Tatlıses, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak iş ilanı yayınladı.

KISA SÜREDE PAYLAŞIMINI SİLDİ

İbrahim Tatlıses paylaşımına," Genel müdürüm Şule Hanım'a yardımcı bir asistan arıyorum çünkü benim sahne işlerim de başladığı için her yere yetişemiyor eli ayağı düzgün tahsilli bir bayan arıyorum" yazdı. Kısa bir süre sonra bu tweet'i silen İbrahim Tatlıses, yeni bir paylaşım daha yaptı.

"ÇENE ÇALIYORLAR"

İbrahim Tatlıses, bir sonraki tweetinde, "Biz iş vermek istiyoruz arayanlar çene çalıyor anlamadım, ben de iptal ettim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (5)

Çınar Saraç:

Bir zahmet artık diğer tarafa gitte kurtulsun şu insanlar

46
12
yanıtYanıtla
suna genç:

saçma sapan şarkı ile şöhret olanların her türlü rezil yaşamına ses etmiyorsun ama bir daha eşi benzeri gelmez ses sana batmış!

yanıt10
yanıt36
Abdullah :

Ya sende adammısın ibo

30
3
yanıtYanıtla
Mzmsmsmsm Memsjsjsj:

Önce kendi eline ayağına ayar çek. Ayrıca niye çoğu işlerde kadınlar? Her işte kadın olursa biz evleri nasıl geçindirecez? Evlenirken artık gelin tarafına ne iş yapıyorsunuz sorarız..

5
3
yanıtYanıtla
Göklerin Hakimi:

Bazen zirvedeyken birşeyleri birakmazsan bu insanlar seni siler ve Madara olursun hatıralarda da kötü kalırsın maalesef...

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title