Haberler

Taksi plakası teklifinin 10. kez reddedilmesinin ardından İBB'den kararlı mesaj: Hiçbir şey bitmedi, yeni başlıyor

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, 5 bin yeni taksi plakası teklifi 10. kez oy çokluğu ile reddedildi. Bu gelişmenin ardından İBB Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından taksi sorununa dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

"HER ŞEY YENİ BAŞLIYOR"

Taksi sorunu konusunda kararlı bir mesajı veren Ongun, "Değerli İstanbullular; İstanbul'daki taksi sorununu çözmek için çok iyi çalıştık. Çok yakında hiçbir şeyin bitmediğini, aslında yeni başladığını göreceksiniz. İBB, bu bozuk sistemden beslenen bir avuç rantiyerle baş edecek güçtedir. İstanbullular müsterih olsun." ifadelerini kullandı.

Taksi plakası teklifinin 10. kez reddedilmesinin ardından İBB'den kararlı mesaj: Hiçbir şey bitmedi, yeni başlıyor

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ekrem İmamoğlu Murat Ongun İBB Trafik Haberler

500

Yorumlar (4)

zaza120134 :

Arkadaş bu adam neden bana bu kadar itici anlamıyorum ama gördüklerim bu adam bana göre KİNCİ , EGOİST ve DİKTATÖR acaba ben mi yanlış taraftan bakıyorum yoksa herkes benim gördüğümü görebiliyor mu?.

10
12
yanıtYanıtla
izzet Ulas:

Sen önce trafikte normalde 15 dakikalık yolu bir saatte gideceğimize yarım saate kadar indir taksi ve ulaşım sorununu kendiliğinden çözülür. Rantmış.

8
13
yanıtYanıtla
Fatih Saklı:

Yanlızca taksiler değil, minübüs ve dolmuşlar da olmalı. Araç plakasına değil kişiye hat verilmeli, ehliyet gibi olmalı, kişiden başka kullanıcısı olmamalı,

5
0
yanıtYanıtla
özgün özen :

bu adamı desteklemem ama bu sefer dogru söylüyor şu taksi minübüs işi çözülmeli acil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title