Haberler

Datça'da "Bi Hareketine Bakar Hayat" uygulaması yapıldı

Güncelleme:

Muğla'nın Datça ilçesinde polis ve jandarma ekipleri "Bi Hareketine Bakar Hayat" projesinin uygulamasını yaptı.

Muğla'nın Datça ilçesinde polis ve jandarma ekipleri "Bi Hareketine Bakar Hayat" projesinin uygulamasını yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, Torba uygulama noktasında sürücülere trafik kurallarına uyulmasıyla ilgili uygulama gerçekleştirdi.

Datça'nın Atatürk Caddesi'ndeki uygulamaya katılan İlçe Kaymakamı Mesut Çoban, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun, İlçe Jandarma Komutanı Necmettin Erdoğan da durdurulan araçların sürücüleri ve araç içerisindeki yolculara, emniyet kemeri kullanımının önemini hatırlatarak bilgilendirici broşür verdi.

Kaymakam Çoban, gazetecilere yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı'nın trafik kazaları ve sonucunda oluşabilecek olası ölüm ve yaralanmaları azaltmak için başlattığı kampanyanın Türkiye'de eş zamanlı gerçekleştirildiğini hatırlattı.

Çoban, "Bi Hareketine Bakar Hayat" kampanyasına emniyet ve jandarmayla sürücüleri uyararak broşür dağıtıp bilgilendirme yaptıklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma Hisarcık Bodrum Muğla Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title