Haberler

Elmalı Davası'nda beraat eden anne ve üvey baba konuştu: Adalet yerini buldu

Güncelleme:

Antalya'nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G. ile ağabeyi İ.E.G'ye cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuksuz yargılandıkları davada beraat eden anne Merve A. (27) ile üvey baba Rahmi A. (25), duruşma sonunda avukatları İbrahim Şimşek ile birlikte DHA'ya açıklamalarda bulundu.

BERAAT EDEN ANNE VE ÜVEY BABA KONUŞTU

Rahmi A, sonuçtan mutlu olduklarını söyleyip, "Baştan beri beraat çıkacağı belliydi. Sevdiklerimizle saydıklarımızla mahkemede dik duruşumuzla bunu gösterdik. Biz zaten hiçbir şey yapmadık. Bunu baştan beri söylüyoruz. Yine de çocuklarımızın arkasındayız. Allah'ın izniyle çocuklarımızı geri alacağız. Sayın mahkeme başkanına teşekkür ediyorum. Beklediğimiz bir sonuçtu çünkü biz bir şey yapmadık. Hala söylüyorum. Biz hiçbir şey yapmadık" dedi.

"ADALET ER YA DA GEÇ YERİNİ BULDU"

Merve A. ise "Çok şükür. Yavrularımızın yüzü suyu hürmetine kazandık bu davayı. Adalet er ya da geç yerini buldu. Sayın hakimlerimden Allah razı olsun. Hepsine binlerce kez teşekkür ediyorum. Yavrularıma kavuşacağım günün hayalini kuruyorum. İftiraya uğradık. Çocuklarımla top gibi oynandı. Onların hiçbir suçu, günahı yoktu. Hepimizi perişan ettiler. Yönlendirme oldu çocuklarıma. Konuşamıyorum" derken gözyaşı döktü. Avukat İbrahim Şimşek de Türkiye gündemini uzun süredir meşgul eden davanın sonuçlandığını dile getirerek, şöyle konuştu: "Davada beraat kararını bekliyorduk çünkü bize göre gerçekten ortada somut bir delil yoktu. Ne yazık ki halkımızın bu istismar konusundaki hassasiyetini istismar edenler çok yanlış bir şekilde bunu basına servis etti. Bizim davamızla ilgisi olmayan mektuplar, ses kayıtları sosyal medyada paylaşıldı ve çok büyük etkileşim aldı. Bunun akabinde de sanıklar üzerinde çok büyük kamuoyu baskısı oluştu. Asıl amaçları rant olan bu kişiler, maalesef ki hem çocukların hem de sanıkların hayatını mahvetti. Umuyorum ki gelecekte bu lekenin etkisinden kurtulurlar. Öncelikle çocuklar için diliyorum bunu. Okullarında soracaklar, sokakta karşılaşacaklar bu davayla. Nihayetinde beraatle sonuçlandı. Adalet yerini buldu diyebilirim."

SAADET ÖZKAN: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Öte yandan duruşma sonunda avukatlarla birlikte açıklama yapan, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Başkanı Saadet Özkan, davanın takipçisi olacaklarını belirterek, "Bizler asla geri adım atmayacağız. O çocuklar büyüyecek ve onlar için mücadele eden birilerinin olduğunu bilecekler" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İbrahim Şimşek Antalya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz

2
5
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Bende babayım kız çocuğu sahibiyim allah hepsinin bahtını güzel etsin ama bu olay yalanda doğruda olsa normal karşılanmaz ölüm sebebidir açık ve net

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title