Haberler

Stefan Kuntz hangi takımla eşleşmek istiyor? Büyükannesinin sözüyle herkesi güldürdü

Güncelleme:

Dünya Kupası yolunda Play-Off oynamak zorunda olan A Milli Takım'ı zorlu rakipler bekliyor. Stefan Kuntz, "Güçlü takımlar var, kimi istersiniz?" sorusuna ilginç bir cevap verdi. Alman hoca, "Büyükannem 'Etki edemeyeceğin şeyleri fazla düşünme' derdi. Bir yorum yapmak gerekirse Portekiz ve İtalya'ya gitmek istemiyorum" sözleriyle yanıt verdi, salondakiler kahkaha attı.

Hollanda ve Norveç'in olduğu grubu ikinci tamamlayarak Play-Off oynamaya hak kazanan A Milli Takımımız'ı güçlü rakipler bekliyor. Tüm Türkiye gibi Stefan Kuntz da Portekiz ve İtalya'nın gelmesini istemiyor. Alman hoca, bu soruya kendine has üslubuyla cevap verdi.

Stefan Kuntz hangi takımla eşleşmek istiyor? Büyükannesinin sözüyle herkesi güldürdü

"BÜYÜKANNEMİ DİNLİYORUM"

Kuntz, "Büyükannem 'Etki edemeyeceğin şeyler hakkında fazla düşünmemek lazım' derdi. Rakiplerimizin hepsi zorlu olacaktır. Kural gereği ilk maç deplasmanda olacak. İlla yorum yapmak gerekirse Portekiz ve İtalya deplasmanlarına gitmemeyi tercih ederim" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Stefan Kuntz Haberler

500

Yorumlar (2)

Ütopik Yorumcu:

Defans aslında çok iyi tercih yanlış arkadaş sen rıdvan yılmaz gibi genç sürekli koşan adamı bek olarak koymayıp caner gibi geriye hiç yardımı olmayan adamı oynatıyorsun ilk zamanlar hatırlayın kapı gibi defansımız vardı merih çağlar taş gibi adamlar rıdvan la zeki çelik on numara işte ileride iş yok asıl

5
4
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Bu kötü defansla işimiz zor Karadağ maçında şanslıydık Şenol zamanından daha iyiyiz istekliyiz şimdi doğru ama defans berbat

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title